Českotřebovský deník 15/2017 (15/1) 

Peklák v plné permanenci,
počasí příznivé, 
parkoviště zcela zaplněné,
svah upravený

Zima lyžařům letos opravdu přeje.
Máme 30- 70 cm sněhu. Krásný přírodní prašánek.
Všechny služby v provozu.
Pozor novinka:
od pondělí 16.1.2017 lze využívat všechny druhy časových jízdenek (dospělé, dětské i senior na 1,2,3 a 4 hodiny) i na večerním lyžování !!!! Těšíme se na Vás.

18.1.2017 od 16:30 - dětské závody
na sjezdovce Zahrádky pro všechny děti ročníků 2010 a mladší.
 
27.1.2017 17-22 hodin - Snow tour


Kvalifikační lyžařský závod Českých drah  

Po skončení závodů 8.1.2017 na Jalovci u Třebíče se část závodníků přesunula na závody do Vysokého nad Jizerou, kde se 9.1.2017 jel kvalifikační závod Pražské oblasti Českých drah na Mistrovství republiky ČD. Závodilo se ve  slalomu a obřím slalomu a z nich se počítala kombinace, která určovala, kdo postoupí na mistrovství. V ženách byla nejrychlejší jak ve slalomu, tak v obřím slalomu juniorka Hicklová Zdeňka mladší a vyhrála tím i kombinaci. Jako druhá nejrychlejší v obou discipínách byla Hicklová Zdeňka st. a obě zajely absolutně nejrychlejší časy i mezi muži. Dostál Oldřich jako výrazně nejstarší účastník obsadil ve slalomu 8. místo, v obřím slalomu a v kombinaci 6. místo ze 70 starujících. Výborně závodil i bývalý člen SKI KLUBU Česká Třebová Švarc Ladislav, který skončil v obřím slalomu na 2. místě a ve slalomu na 4. místě, což mu vyneslo v kombinaci celkově 2. místo.
Pohár Orlických hor se jel 8. ledna v Čenkovicích, kde pořadatelem závodu byl SKI TEAM Buková hora a SKIPARK Červená Voda.  SKI TEAM Česká Třebová zastupoval ve starších žácích Hájek Ondřej, který skončil  na 8. místě.
Úklidová firma přijme zaměstnance v České Třebové na zkrácený prac. úvazek.
Pracovní místo je vyhrazeno pro OZP, OZZ. V případě zájmu volejte tel.: 773 790 887 
 
Hokejový turnaj nejmenších hokejistů zaujal

Neděle 15/1 na zimním stadionu na Skalce patřila  mládežnickému hokeji. Na malé ledové ploše hráli i ti nejmenší hokejisté třeba z prvních tříd základních škol a počínali si opravdu statečně.  Utkání řídil opravdový rozhodčí, časomíra ukazovala čas a siréna měřila jednotlivé části hry. Je to velká radost dívat se na počínání malých hokejistů a je třeba poděkovat všem, kteří se o hokejový dorost starají. fotografie ze zápasu s týmem hokejistů stejného věku ze Skutče.


Krajská olympiáda předběhla dorostenecký turnaj v nové hale

V nové tělocvičně na Skalce se nekonal jen jediný víkendový florbalový turnaj dorosteneckých výběrů regionů ČR a SR, ale v týdne před rím pořádala FbK Orlicko Třebovsko   Krajskou olympiádu dětí a mládeže, takže nová hala byla plná dvanáctiletých  školáků z celého Pardubického kraje. Funkcionáři FbK Orlicko Třebovsko hodnotí tento turnaj jako zkušební, dvanáctiletá mládež byla těžko k zvládnutí a pochybují, jak by asi dopadla havárie střechy, kdyby se stala o dva dny dříve v době konání této akce.

Přijmeme cvičitelku /cvičitele/ plavání na zkrácený pracovní úvazek.
Nabízíme pracovní dobu v dopoledních hodinách a velmi dobré finanční podmínky.  Práce je vhodná pro ženy a muže, kteří mají rádi sport a práci s dětmi. Předpokládaný nástup je leden - březen 2017.
Veškeré informace podá: R.Klaclová, tel. 731131818, TJ Plavecké středisko Česká Třebová.