Florbalový klub Orlicko-Třebovsko informuje                   
PROGRAM:

11.2.2017 - Liga elévů
Přelouč
09:00 OT - Orel Přelouč
11:15 OT - DDM Holice
12:10 OT - FbK Svitavy

12.2.2017 - Pardubická liga mužů
Přelouč
13:30 OT - Orel Přelouč B
17:00 OT - FBC TJ Draci Lanškroun

12.2.2017 - Liga dorostenek
Rokytnice v OH
11:20 OT - FTC Vysoké Mýto
13:40 OT - FBŠ Všestary

12.2.2017 - Liga starších žáků
Slatiňany
10:40 OT - Sokol Pardubice C - MŽ
12:20 OT - Florbal Primátor Náchod B

VÝSLEDKY:

4.2.2017 - 2. liga žen
Rtyně v Podkrkonoší
10:30 OT - IBK Hradec Králové B 20:0
15:00 OT - FBK Jičín POHODA TEAM B 4:4

4.2.2017 - 3. liga juniorů
Rokytnice v OH
09:00 OT - FbC Skuteč 8:3
14:00 OT - FBK Jičín 12:0

5.2.2017 - 2. liga dorostenců
Přelouč
13:00 OT - Orel Přelouč 9:1
16:30 OT - FBK Piráti Sokol Chrudim 7:6

 
Ženy s početně "okleštěnou" sestavou odjely do Jičína

První únorovou sobotu se tým žen vydal do Rtyně v Podkrkonoší, kde se utkal s celky z Hradce Králové a Jičína, v počtu 8 hráčů do pole a jedné ostřílené gólmanky jsme vybojovaly krásné 4 body do tabulky soutěže.

IBK Hradec Králové B - FbK Orlicko-Třebovsko
0:20 (0:5, 0:4, 0:11)
Na zápas jsme se po velké, možná i nechtěné, vánoční pauze vrátily s nadšením a měly jsme chuť hrát. Ač nás omezovaly drobné zranění a chybějící hráčky, tak jsme se celku z Hradce rozhodně nebály. Věděly jsme, že holky jsou běhavé a bojovné a nechtěly jsme jim nechat nic zadarmo. Nikdo však netušil, že v tak zúžené sestavě nasázíme tolik branek. Hned v 1. minutě zápasu otevřela skóre naše zkušená trenérka i hráčka v jednom Renča. Poté se hra odehrávala vesměs na půlce protihráček a my se dlouhých 5 minut pokoušely navýšit skóre o další branky, až se tak v 8. minutě Anet podařilo prudkou střelou vsítit gól. Naše Marťa si první zápas moc nezachytala, občas pouze nějaká střela procvičila její postřeh, o kterém rozhodně nikdo nepochyboval. :) Zápas se dál vyvíjel podle našich představ a my měly prostor zkoušet nové věci a nastřílet si kanadu. Co každé 3 minuty jsme dokázaly vsítit gól, ale musíme uznat, že holky z Hradce i přes velký brankový rozdíl, rozhodně nic nevzdaly.
Branky: Typlová (Foffová), Foffová (Špatenková), Špatenková (Foffová), Raisová (Špatenková), Foffová (Vacková), Fárníková (Typlová), Fárníková (Vacková), Špatenková (Fárníková), Špatenková (Koníčková), Fárníková (Vacková), Vacková (Koníčková), Špatenková (Foffová), Vacková (Špatenková), Špatenková (Typlová), Špatenková (Typlová), Vacková (bez asistence), Fárníková (Koníčková), Vacková (Koníčková), Koníčková (Foffová), Typlová (Vacková)

FbK Orlicko-Třebovsko - FbK Jičín POHODA TEAM B
4:4 (1:1, 1:2, 2:1)
Celek z Jičína je průběžně ve vedení naší tabulky a tak jsme věděly, že to rozhodně nebude lehký zápas, ale i přesto jsme se na zápas těšily, protože holky hrají dobrý florbal a vždy nás to s nimi baví. Hned v 2. minutě opět otevřela skóre zápasu Renča, která si v tom asi našla zálibu, a dostaly jsme se do vedení, které ovšem netrvalo moc dlouho, protože soupeřky na náš gól dokázaly poměrně rychle odpovědět. Zbytek 1. třetiny se odehrával v poklidném tempu, hra se přelévala nahoru a dolu. Každý tým si byl schopný vybudovat své šance, ovšem díky šikovným golmankám na obou stranách žádný nepadl. Ve druhé třetině byly gólově v převaze holky z Jičína, ovšem my jsme jim nic nedarovaly a stejný počet gólu jsme jim vstřelily v 3. třetině zápasu. Myslím, že remíza herně odpovídala zápasu, i když na obou stranách byla spousta spálených šancí. Zápas nás jako vždy s Jičínem bavil a těšíme se na další ligu v Pardubicích, kde se utkáme s celky ze Slatiňan a Rtyně.

Branky: Typlová (Raisová), Foffová (bez asistence), Koníčková (Raisová), Foffová (Koníčková)

Sestava:
Diblíková Martina, Typlová Renáta, Horáčková Zuzana, Foffová Aneta, Špatenková Dita (C), Raisová Dana, Vacková Klára, Koníčková Helena, Fárníková Lucie
 

by Špatenková Dita