Mládežnický hokejový oddíl navázal strategickou spolupráci


Podepsáno Memorandum o dlouhodobé spolupráci   hokejového oddílu TJ Lokomotiva s HC Dynamo Pardubice

V pondělí 27.2. bylo v prostorách klubu HC Dynamo Pardubice, podepsáno memorandum o dlouhodobé a vzájemné spolupráci mezi HC Dynamo Pardubice, TJ Lokomotiva Česká Třebová a Pardubickým krajem. Podpisem tohoto memoranda kluby deklarují zájem spolupracovat ve věcech společného zájmu v rámci projektu Dynamo Partner.
Účelem spolupráce bude zejména:
a)      realizace společných projektů, zejména zápasů a sportovních akcí
b)      podpora vzdělávání trenérů ledního hokeje
c)      spolupráce při práci s mládeží
d)      propagace obou klubů a Pardubického kraje
 
Schůzku organizoval klub HC Dynamo, zastoupený generálním managerem Dušanem Salfickým, dále se setkání účastnil zástupce majoritního vlastníka primátor města Pardubice pan ing. Martin Charvát, předseda krajského svazu ledního hokeje pan Vladimír Martinec, další představitelé Pardubického klubu a zástupci dalších sedmi klubů v kraji, kteří se k memorandu klubů též připojili. Náš oddíl zastupoval předseda Stanislav Ruda. Schůzky se z pracovních důvodů nemohl zúčastnit hejtman Pardubického kraje pan Ing. Martin Netolický, PhD.
Na schůzce se nejen podepisovalo, ale už se řešili, v neformální diskuzi jednotlivá témata spolupráce. Výstupem jsou dílčí úkoly pro zainteresované strany, od kterých všichni zúčastnění očekávají v první řadě pozitivní vnímání a posun úrovně nejen mládežnického krajského hokeje, ale hlavně vzájemnou podporu a prezentaci ledního hokeje Pardubického kraje. Zainteresovaní se dohodli na dalších pracovních schůzkách, kde již budou řešeny konkrétní věci související s danými body projektu.
Stanislav Ruda