Neděle 12. březen 2017 
Taneční škola Česká Třebová pořádá další ročník pohárové soutěže tanečních kolektivů "Českotřebovský taneční pohár".
Art&modern dance contest
Je vypsáno šesti disciplín: diskodance, showdance streetdance, parketovky, volný tanec, scénický tanec. Ohlášeno 97 choreografií s 1200 tanečníky od nejmenších po ty velké.  Opět velká událost, na které se podílely desítky pořadatelů, přijely taneční skupiny prakticky z celé republiky. Očekávaly se problémy s parkováním, ale díky dobře vymyšlené spolupráci taneční školy se skupinou hasičů SDH Skuhrov bylo vše vzorně vyřešeno.
Základní škola Nádražní a zejména její tělocvična se změnila na velké mraveniště, praskala ve švech, stovky přihlížejících. Nácviky do poslední chvíle třeba i na  dvoře školy,  před jídelnou nebo i  naproti škole na parkovišti. Krásné taneční úbory,  připravené poháry a medaile, desítky medailí. Připravená technika, záznamy skladeb pro jednotlivé skupiny musely dobře padnout. Pozorná porota.
Pořadatelem  soutěže byla Šárka Prossová, Taneční škola Česká Třebová , která spolupracovala s Kulturním centrem za podpory města Česká Třebová.   
Akci podpořily společnosti: Steve Purdie Associates, KSK, Nekvinda - zemědělská technika a.s., Starmon s.r.o., speciality Lenka Juhas, Čoko klasik družstvo, Zahradnictví Šťastný UO, Lahůdky Staré náměstí, účetní Ladislava Pirklová, ACE Trade spol.s.r.o., Drana, s.r.o. 


Ráno před budovou školy