Zábavné italské vaření                          

V sobotu 22. 4. 2017 se od 16 hodin v malém sále Národního domu konalo další, tentokrát už čtvrté setkání milovníků italské kuchyně. Pozvání přijala poměrně velká skupinka zájemců a snad i letos návštěvníci nebyli zklamáni. Naše členky a členové připravili opět menší pohoštění, které všem zpříjemnilo čekání na hlavní část, a sice na Risotto ai funghi – rizoto s hříbky, které připravil náš dobrý známý kuchař Giuseppe původem z Neapole, ale již několik let z Pardubic.

Celé odpoledne proběhlo v příjemném přátelském duchu. Mile nás překvapila nečekaná návštěvnice z Moravské Třebové, která si náhodou naši akci našla na internetu a podle její reakce nelitovala. Byla to aktivní turistka, která z vaření plynule přešla na další českotřebovskou akci - koncert v rámci Bennewitzova festivalu. Myslím, že se ještě uvidíme, prý jí s námi bylo dobře a nám s ní také.

Po ochutnávkách ještě jako vždy proběhla kulinářská soutěž, soutěžící byli odměněni a my ostatní jsme měli pocit, že jsme zase společně strávili pěkné a milé odpoledne.

Jsme rádi, že se nám povedla další akce, a těšíme se na příští setkání, tentokrát v červnu na vernisáži naší výtvarné soutěže “Malujeme v italských barvách“. Sledujte plakáty, jste všichni srdečně zváni.                 Hana  Frühaufová