VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 29. 4.  – 1. 5. 2017


VOLEJBALOVÝ TURNAJ MIXŮ 1. 5. 2017.

Dne 1. května uspořádal volejbalový oddíl Sokol Česká Třebová a SK Geodézie Č. Třebová volejbalový turnaj smíšených družstev. Do turnaje se přihlásilo 6 družstev, která byla rozdělena do dvou kategorii-unavení pracující a svěží pracující. Výsledky nebyly až tak důležité. Šlo o to si zahrát, zpotit se a poměřit síly s ostatními družstvy. Každé družstvo obdrželo věcnou cenu. Zvítězila družstva Madagaskar a Rumíci, dále se zúčastnila družstva Káďoran, Mazlíci, Vodáci a Bohemka.
Za volejbalový oddíl Michal Kadlec

Volejbalový turnaj žen o "Štít města Pardubic".

Poslední dubnovou sobotu se družstvo žen TJ Sokola Česká Třebová (Madagaskar) zúčastnilo antukového turnaje v Pardubicích. Turnaj to bývá vždy pohodový. Vysoká úroveň, dobrá organizace atd. Jediné, co kazilo náladu, bylo počasí. V pátek ráno všude bílo a teploty lehce nad bodem mrazu. Ale jako na objednání se v sobotu oteplilo, vysvitlo sluníčko a mohlo se hrát J.
Turnaje se zúčastnilo šest družstev, tudíž se hrálo systémem každý s každým na dva hrané sety. Třebovačky po měsíční pauze od šestkového volejbalu vstoupily do turnaje výborně a to výhrou 2:0 nad Letohradem. Druhý zápas dopadl s družstvem "Dámiček" smírně, 1:1 na sety. Pak už Sokolky nezaváhaly a proti týmům Sokola Pardubice, Žižkova "A" (první liga)
a Socky-coolky (D.Újezd, Pardubice) vyhrály 2:0. Kromě jednoho zaváhání v druhém zápase měly Sokolky na kontě samé výhry a tím pádem celý turnaj ovládly.
Po celém dni se hráčky vracely domů unavené, opálené od slunka, ale především spokojené s prvním místem J!
Hrály: Andrlová Daniela, Barešová Světla, Gottwaldová Lenka, Horáková Iva, Kubová Radka, Mikulecká Barbora, Šemberová Martina.  Za družstvo žen Horáková Iva

O ČESKOTŘEBOVSKÝ PRAŽEC, 3. turnaj, 29. 4. 2017.

V sobotu jsme odehráli 3. turnaj ze série turnajů O českotřebovský pražec. Přihlásilo se celkem 18 týmů, které byly rozděleny do 2 skupiny po 9. Po odehrání základních skupin nás čekalo finále, kde se určovalo celkové pořadí 3. turnaje. Zápas trval 9 minut a tak volejbalových výměn bylo opravdu nespočet. Zápasy základních skupin i finálové zápasy nabídly opravdu pěknou podívanou. Bojovalo se o každý bod. Na závěr byl vyhlášen celkový vítěz celého pražce, kterým se stali českotřebovští kluci. Na 2. místě – českotřebovské Bomberky a na 3. místě skončil tým kluků z Poličky.Každý z týmů si odnesl krásný pohár. O celkové druhé místo se z Bomberek zasloužily: Pája Jebousková, Sára Horáková, Lucka Neumannová, Šárka Zahrádková, Marťa Klementová, Zuzka Havránková.  Děkuji všem, kdo pomohli s organizací, přípravou turnaje a rozhodčím.

A jak se dařilo našemu oddílu? Tentokrát jsme v turnaji měli 9 týmů:
Radka A – Vláďa Hruška, Michal Štech, Sam Svoboda, David Andrle, Sebastian Svojanovský – 1. místo
Hana AAdamová, Preislerová, Šindelářová – 14. místo
Hana BDvořáková, Kovářová, Polášková, Zemanová – 17. místo
Bomberky A – Pája Jebousková, Lucka Neumannová, Zuzka Havránková – 4. místo
Bomberky B – Anička Klimešová, Marťa Štanglerová, Ája Jiroušková – 11. místo
Bomberky C – Bětka Kadlecová, Adélka Beranová, Zuzka Mastíková – 18. místo
Bomberky D – Sára Horáková, Šárka Zahrádková, Mata Klementová – 3. místo
Bomberky E – Natálka Řeháková, Barča Honišová, Krsitýnka Hrdličková, Barča Štosová – 15. místo     JR