Vydařená benefiční akce: Miloš Knor se Třebovákům líbil
Českotřebovská Malá scéna byla ve čtvrtek 4. května dějištěm benefiční akce pořádané o.p.s. Rytmus východní Čechy, poprvé v České Třebové.  Rytmus objednal představení oblíbeného komika, jehož jméno zaujalo a tak  byl sál Malé scéně snad mimo první řady zcela zaplněn.  Miloš Knor byl v našem městě poprvé a zanechal dobrý dojem. Devadesátiminutová Stand up comedy Miloše Knora  stála za to. Ve svém vystoupení dokázal s dobrou srozumitelností improvizovat (dokonce také zpívat), glosoval některé prý neaktuální (?) problémy z oblasti politiky, médií, také analyzoval obsah kdejaké televizní reklamy, dokázal rozdávat užitečné rady  a nechal posluchače také nahlédnout do "svého" rodinného života.... Ohlas na jeho vystoupení byl bezprostřední,  bylo poznat, že se posluchači dobře bavili.
Kdo je Miloš Knor: Světlo světa spatřil v Českých Budějovicích. Pro své rodiče byl v roce 1967 předčasným vánočním dárkem a doufá prý, že radostným. Ve vyhledávačích na internetu ho lidé nejčastěji hledají pod heslem "Knorr", ale zatím se mu nepodařilo najít žádný příbuzenský vztah se zakladatelem této známé potravinářské značky.
Miloš Knor vystoupil pro Rytmus Východní Čechy, o. p. s, což je regionální nezisková organizace podporující občany se znevýhodněním, zejména zdravotním. Návštěvníci benefice podpořili Rytmus jednak návštěvou samotného představení – lístek stál 120 korun – jednak příspěvkem do kasiček, které byly k dispozici v rukou dobrovolníků v předsálí a to jak před nebo i po představení..
Organizátor současně zajistil, že vystoupení oblíbeného komika by to nebylo obyčejné "one man show", ale i to, aby si návštěvníci odnesli domů více - tedy především povědomí o tom co je Rytmus, o.p.s. co dělá, a kde se s ním můžeme setkat.... Velmi dobře o tom přesvědčila v úvodu představení sympatická moderátorská dvojice a osobně i ředitelka organizace.
Rytmus Východní Čechy je průvodce lidí se znevýhodněním na cestě změny vedoucí k zapojení do běžného života. Poskytuje služby sociální rehabilitace a podporu samostatného bydlení - své klienty podporuje zejména v oblasti pracovní, rozvoje dovedností a při osamostatnění v bydlení. V České Třebové sídlí pobočka Rytmusu od jara 2015.
Organizace aktivně spolupracuje s firmami a dalšími zařízeními sociálních služeb z Orlickoústecka a Svitavska. Kromě poskytování sociálních služeb se Rytmus věnuje i sociálnímu podnikání – prodej kávy pod značkou Kafebar (www.kafespribehem.cz) 
Webové stránky organizace: www.rytmusvychod.cz,
Facebook: https://www.facebook.com/rytmusvychod/?ref=ts&fref=ts
Před představením

Moderátorská dvojice a  ředitelka neziskové organizace sdělují  nejdůležitější informace o to co je RYTMUS


Po úvodu večera nastoupil (po "předskokanovi") Miloš Knor ...


A po představení nešli posluchači hned domů, nebylo proč - bylo o čem diskutovat a také bylo v předsálí připraveno pro všechny zajímavé občerstvení. Dobrovolníci o.p.s. Rytmus získali do pokladniček další příspěvky. Bylo to přece benefiční představení... A diskutovalo se i venku před Malou scénou, byl vlahý jarní večer.