PRESTIGE CYCLING TEAM

úspěšně reprezentuje naše město

Hlavní událostí bylo Mistrovství Evropy v Aquatlonu, kde nás úspěšně reprezentovala Jana Jiroušková, která v letošní sezoně hájí barvy našeho klubu. Závod proběhl dne 27. května 2017 v Bratislavě za účasti evropské špičky.Jana si svými výbornými výsledky v Českém poháru v průběhu jara vybojovala reprezentační dres a svoji skvělou formu potvrdila v celkovém umístění vynikajícím 4.místem! Ve své kategorii to nakonec bylo místo druhé.
V průběhu května se dařilo i dalším bikerům z klubu. Michal Vejda vyhrál MTB závod XCO v Poličce, dále se umístil na 5. místě v kategorii 19-29let v Jičíně na prestižní Jičínské Weber 50. Dalším zástupcem je kadet Štěpán Kočí, který si přivezl první body z Českého poháru XCO, který se konal v Peci pod Sněžkou. Dalším úspěchem je 3. místo v mixu dvojic na tradičním MTB maratonu délky 97 km AuthorŠelav Lipníku nad Bečvou, kde nás reprezentovali Martina Neumanová s Michalem Širokým. Martina si zopakovat 3.místo mezi ženami v závodě Jičínská Weber 50.
Cyklistický klub Prestigecycling team sdružuje převážně místní vyznavače horských kol, ale neváhá se otevřít ani jiným sportům. Svým přístupem k přípravě a tréninku dává skvělý příklad a motivaci mladým sportovcům v řadách teamu.