Tak jo. Závody agility máme pro letošek za sebou             

Čaroskok proběhl 22.4. a ve dnech  1. -  2. 7.  jsme se nejprve pekli a pak mokli na Dvojzkouškách a Podhorském skoku. 
Kromě dvojitých zkoušek jsme poprvé uspořádali Mistrovství seniorů, jejichž sponzorem byl Pardubický kraj  a Mistrovství veteránů, které  sponzorovala rodinná firma ORLING s.r.o. Velké díky !!  Konečně také starší psovodi a psi měli ke svému výkonu přiměřené podmínky a krásné ceny . Obě mistrovství soudcovala mezinárodní rozhodčí paní Jitka Maroušková. Měla opravdu náročný den, protože poté nastoupili další  závodníci ke zkouškám. Celkem se v sobotu sešlo úctyhodných 115 agility týmů!!
Neděle již byla klidnější – asi i díky počasí, neboť od rána vytrvale pršelo. 61 závodících týmů + 6 týmů s mladými pejsky také není málo. Všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na zajištění tohoto víkendu patří velké poděkování a obdiv. Děkuji také všem závodníkům, že vydrželi nepříznivé počasí a zpoždění, které zčásti způsobila elektrotechnika, zčásti počasí. Je prostě vidět, že agiliťáci nejsou žádné cukrové panenky a jejich čtyřnozí parťáci ,ač si doma třeba hoví na gauči , jsou sportovci tělem i duší. Takový čivaváček, jokšírek nebo bišonek v dešti překonávající překážku větší než on sám,  je prostě hoden obdivu !!
Výsledky závodů najdete na našich webovkách : www.podhorka.org v sekci závody ( levý sloupec) a tam si vyberete podhorské dvojzkoušky, Mistrovství seniorů a Mistrovství veteránů a také podhorský čaroskok nebo Podhorský skok.
Po otevření ODKAZů pod FOTA III. Najdete také většinu fotografií z uvedených závodů.
Mějte se všichni krásně a těšíme se na Vás- ať závodníky nebo diváky – zase v dubnu a v červenci 2018!!
Za ZKO Podhorka  Mgr.Helena Chrastilová