Mládežnický hokejový oddíl TJ Lokomotiva hlásí
Regionální liga staršího dorostu
4. kolo - 28.9.2017
TJ Lanškroun - TJ Lokomotiva Česká Třebová  7:1 (1:0, 2:1, 4:0)
Sestava:  Břeň - Verner, Hernych, Koutecký, Novotný, - Stolín, Procházka, Pirkl, Hrčka, Švub, Leschinger, Borovička, Bartoš, Jansa, Hájek
V Lanškrouně se hrál dvě třetiny vyrovnaný hokej a nic nenasvědčovalo dalšímu debaklu. Bohužel jsme opět doplatili na strašně špatnou koncovku, kdy nejsme schopni ani v nejasnějších pozicích vstřelit gól. Po několika šancích na obou stranách, se v první třetině po individuálním průniku, ujali vedení domácí. Ve druhé části pak dovedli využít naší chyby v obraně a zvýšili na 2:0. Vzápětí se nám povedlo snížit na 2:1, když si domácí brankář s obráncem vrazili puk do vlastní sítě. Už se zdálo, že za tohoto stavu půjdeme po druhé do šatny, ale 20 vteřin před sirénou fatálně chyboval Hernych při rozehrávce ve vlastním pásmu a namazal na hůl domácímu hráči, který nezaváhal – 3:1. Toto byl zlomový okamžik, protože 3.třetinu už byl na ledě pouze domácí tým, který během chvilky navýšil náskok na 5:1 a poté ještě dvě branky přidal.
V sobotu 30.9. ve 20:00 h. přivítáme doma Hlinsko.
 
Liga mladších žáků
3. kolo - 28.9.2017
HC Litomyšl - TJ Lokomotiva Česká Třebová  2:9 (1:3, 1:3, 0:3)
Sestava: Babka - Klacl, Slezák, Kovář, Havránek, Mrkvička, Rohal, Šimuna, Mach, Jansa, Jiruf, Čečotka, Švub, Sirový
Vyloučení: 2:1, Využití 0:2,  V Oslabení: 0:1  Další utkání sehráli mladší žáci v Litomyšli. V utkání jsme byli jasně lepším týmem a vyššímu rozdílu ve skóre zabránil dobře chytající domácí brankář a tak trochu neschopnost naších hráčů se trefit mezi tři tyče. V sobotu 30.9. od 9:00 h. sehrají ml.žáci další utkání, doma přivítáme Chrudim.
 
Liga starších žáků
3. kolo - 28.9.2017
HC Litomyšl - TJ Lokomotiva Česká Třebová  3:4  (2:1, 0:0, 1:3)
Sestava: Ondruš - Rudová, Čečotková, Verner, Jansa, Kerschbaum, Lepša - Pachl, Novotný A., Fiala, Telecký, Kukla, Novák, Bartoš, Langer, Dostál
Branky: 15:29 Novotný A., 56:46 Kukla (Novák), 56:58 Kukla (Verner), 57:30 Lepša ( Novotný A.).
Vyloučení: 5:6, Využití: 1:0, V oslabení: 1:1
Do Litomyšle jsme cestovali v roli favorita a některé hráče jsme do zápasu ani nenominovali. Přesto byl náš tým dostatečně silný na to, aby si s domácím týmem poradil. Bohužel do hlav hráčů se vloudila mylná představa o tom, že se soupeř asi porazí sám. Domácí tým byl trochu podceněn a navíc měl skvěle chytajícího brankáře, takže i z největších šancí jsme nebyli schopni dát branku, přestože možností bylo dost. Naopak to byli domácí, kteří svou ojedinělou šanci využili a střelou po ledě k tyči šli do vedení. Poté jsme sice srovnali skóre, ale přesto varování nebrali v potaz. Domácí se radovali z další branky, když si střelu srazil do sítě náš obránce. Druhou třetinu se hra vyrovnala a my měli překvapivě dost práce s domácími hráči. Stálo při nás i štěstí, že jsme neinkasovali. Ve druhé části gól však nepadl. No a ani úvod třetí třetiny zvrat ve hře nepřinesl. Domácí živila naděje na úspěch tak hýřili aktivitou, ale my ne a ne se probrat. Když 6 minut před koncem nešťastně proklouzl našemu brankáři puk do sítě, zdálo se být vymalováno. Najednou se však naši hráči probrali ze snu a na přelomu 57 a 58 minuty během 40 vteřin výsledek otočili z 3:1 na 3:4. Domácí se z toho šoku již nevzpamatovali a tak jsme nakonec utrpěli výhru my.
V sobotu 30.9. od 11:00 h. sehrají st.žáci další utkání, doma přivítají Chrudim.