Podzim se Za jeden provaz                    


Podzim pomalu klepe na dveře a s ním přicházejí aktivity zapsaného spolku Za jeden provaz. Po veřejnost jsme si připravili dvě tradiční akce.

V sobotu 14.10. se od 17:00 koná v Národním domě v České Třebové již třetí ročník Benefičního notování. Představí se na něm stálice našeho programu – Taneční orchestr Základní umělecké školy pod vedením Mgr. Milana Špičáka. Dále bude mít českotřebovské publikum jedinečnou možnost poslechnout si kapelu 375 m. n. m, složenou z nadějných mladých muzikantů a muzikantek. Výtěžek koncert bude věnován na podporu 9. ročníku Podzimního benefičního plesu.

Tímto jsme se přesunuli k našemu plesu, který se letos koná v sobotu 4.11. od 19:00 v nových prostorách. Tento ročník jsme přestěhovali do Národního domu.

Věříme, že se nám tím podaří vyhovět všem zájemcům o náš ples a zároveň zvýšit komfort všech hostů. Předprodej vstupenek na ples zahajujeme 1.10. na našem webu www.zajedenprovaz.cz. Výtěžek plesu věnujeme Týdennímu stacionáři v České Třebové. Pravidelní hosté našeho plesu vědí, že na ně bude čekat bohatá tombola, k tanci a poslechu bude hrát kapela Koplahoband, bude možnost nechat se vyfotit ve fotokoutku a samozřejmě spousta dalších překvapení. Pojďte se o tom přesvědčit i ostatní. Těšíme se na vás!

Anna Hamplová