Mezinárodní seminář organizace Krav Maga-Kapap Bohemia


Ve dnech 28.9-30.9.2018 se v Ústí nad Orlicí uskutečnil každoroční mezinárodní seminář pořádaný organizací Krav Maga-Kapap Bohemia s Grand Mastrem Moshem Galiskem pro stovku našich členů. První den semináře se odehrával v našem KMKB centru v Ústí nad Orlicí, který byl pouze pro trenéry a asistenty naši organizace a byl zaměřen na advance level a pokročilé techniky.
V sobotu již začal oficiální program pro registrované členy Bohemie a bojovníky z řad veřejnosti. Celodenní seminář byl zaměřen na principy a techniky stylu reálné sebeobrany Krav Maga a Kapap a všichni si ho náležitě užili. Na závěr bych chtěl moc poděkovat našemu GM za špičkový seminář, dále všem lidem, kteří se podíleli na celé organizaci této jedinečné události a všem, kteří se ji účastnili, protože Ti jsou Ti nejdůležitější a bez nich by to nešlo.
Krav Maga –Kapap Bohemia bude nadále rozšiřovat síť dalších škol po celém území České republiky. Přijďte mezi nás a staňte se členy nejsilnější organizace zástupců IKA Izrael v České republice. Nábory na všechny naše lokality pokračují. Každý první trénink Zdarma a Nezávazně. Krav Maga-Kapap Bohemia je skupina lidí zabývající se trénováním a propagací Izraelských bojových umění a reálné sebeobrany Krav Maga -Kapap v ČR a SR .Vlastníme oficiální licenci v České Republice od Grand Master Moshe Galisko, která nás zařadila do sítě světových škol IKA Izrael .Všichni Hlavní instruktoři jsou mezinárodně certifikováni nejvyšším představitelem a Grand Mastrem Moshem Galiskem –Izrael.
Hlavní Instruktoři vlastní černý pás CQC & DEFENSE SHOOTING systém od Andreye Čečulina Rusko. Všichni trenéři jsou vlastníky Akreditace v rámci Ministerstva školství. č.j.122/2013-50 Instruktor Sebeobrany a Bojových sportů. Pravidelné tréningy v lokalitách Svitavy, Lanškroun, Česká Třebová, Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Kunčina, Žamberk, Olomouc a Púchov SK.
Pravidelné tréninky sebeobrany, specializované semináře a tréninky BJJ a Grapplingu, soustředění, ženská sebeobrana, dětská sebeobrana, profesní sebeobrana, zprostředkování ZP, výuka ESP – teleskopický obušek.
Trénujeme děti od 4 let až po dospělé 100 let. Naučte se bránit v jakémkoli věku – jednoduchými a osvědčenými technikami. Staňte se členy rodiny Bohemie více jak 350 členné skupiny . Více na www.kravmaga-kapapbohemia.cz nebo Jan Kubín 724015671 jan.kubin@kravmaga-kapapbohemia.cz