Taneční škola Česká Třebová informuje                                                               


O víkendu 13. - 14. října jsme se zúčastnili Zemské liga Čechy CDO – sóla, dua, MS, battle v Praze, kde naši tanečníci více méně velmi úspěšně hájili barvy města.
Soutěž se již tradičně odehrává ve Sportovní hale TJ Sokol Královské Vinohrady a battly v pražském klubu Tressor, taktéž na Vinohradech.

Výsledky:
Paděra Martin: 1 místo – discodance sólo
Malá skupiny
Angels: 3 místo – hiphop
Malá skupina
Gold Crew: 3 místo – discodance
Tomáš Kalousek: 3 místo –
hiphop sólo
Linhartová Andělka &
Prossa Martin: 4. místo  – hiphop duo
Landová Diana & Kalousek Tomáš: 5. místo –
hiphop duo
Stránská Kateřina &
Paděra Martin : 5. místo – discodance duo
Prossa Martin: postup do top 16 (ze 158) – sólo battle hiphop

Taneční škola se definitivně zařadila mezi sportovní kluby, nově funguje pod hlavičkou Sportovního tanečního klubu Česká Třebová z.s. a je zároveň řádným členem CDO (Czech Dance Organization), která je na republikové úrovni členem zastřešující organizace ČASPV (Česká asociace sport pro všechny) a na celosvětové členem IDO (International dance organization). ČASPV je velká organizace, která kromě CDO zastřešuje také ČSTS (Český svaz tanečního sportu), Českomoravský stepařský svaz, Unii jógy a další. Je také oficiálním partnerem organizací: Česká unie sportu (ČUS), Česká gymnastická federace (ČGF), Česká obec sokolská (ČOS), Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů (ATJSK) a Klub českých turistů (KČT).
Více informací a kompletní výsledky na: www.skola-ct.cz