Betlémské světlo opět v České Třebové                                 

Na třetí adventní neděli byl naplánován rozvoz Betlémského světla vlakem z Brna. Za zpěvu koled a vánočních písní skautek a skautů, zejména ze střediska Dolní Újezd, a dalších íchozích přijelo rychlíkem v 8.14 hodin. Krátká zastávka vlaku však stačila na to, aby se světlo zapálené v městě Betlémě rozneslo dál do domovů a rozzářilo třetí adventní svíčku na svátečním stole.
I v našem městě máte dokonce dvě možnosti mít Betlémské světlo doma. První možnost je, si skautské světlo nechat zanést do svých domovů. Skautky a skauti ho budou roznášet, stačí zaslat SMS na telefoní číslo 604 678 604 ve tvaru "BS adresa, nápis na zvonku" a světlo se doručíme 23. prosince mezi 17. a 21. hodinou.
Druhá možnost je odnést si Betlémské světlo sami. Na Starém náměstí 24. prosince, tedy na Štědrý den, mezi 9.30 a 11.30 hodinou, kde skautky a skauti budou se světlem u vánočního stromu. Více informací získáte také na webových stránkáck BS www.betlemske-svetlo.javorct.cz.
Skautky a skauti z českotřebovského střediska Javor přejí lidem dobré vůle příjemné prožití vánočních svátků a v novém roce 2019 hlavně hodně zdraví a štěstí.