Partners market Česká Třebová Litomyšlská 1536 - aktualizované informace


 



 


 


 



Partners market Česká Třebová se představuje                  

V Partners marketu vyřešíte vše o penězích pod jednou střechou

Na Litomyšlské stojí už čtyři roky pobočka Partners market s výrazně tyrkysovou omítkou. Klienti si sem mohou přijít pro radu, jak řešit své osobní a rodinné finance a poradí i firmám. Na podrobnosti jsme se zeptali Petra Havleny, nového ředitele pobočky.

Pane Havleno, co konkrétně v Partners marketu v České Třebové klientům nabízíte? 

V našem Partners marketu na Litomyšlské ulici jsme klientům schopni poskytnout v podstatě vše o financích pod jednou střechou. Představujeme unikátní kombinaci komplexního finančního poradenství, bankovních služeb a nabídky stovky finančních produktů od více než 50 finančních institucí. Klienti si tak u nás mohou porovnat nabídky z celého finančního trhu a poradit se s výběrem řešení na míru jejich přáním a potřebám. Vyřídíme pro ně vše z oblasti rodinných i osobních financí, od bankovních služeb, až po úvěrové, pojistné, spořicí a investiční produkty, a to včetně exkluzivních nízkonákladových produktů navržených pouze pro klienty Partners.

Mnozí lidé mají k využívání služeb finančního poradenství nedůvěru. Jak najít toho správného finančního poradce?

Nejlepším doporučením a znakem kvality jsou spokojení klienti. V současné době, díky regulaci a novým pravidlům ČNB, se postupně finančně poradenský trh čistí od řady nepoctivých subjektů, které kazí dobré jméno našemu oboru. Heslem Partners je Finanční poradenství Jinak a vizí kvalitní finanční poradenství založené na odborných znalostech, nezávislosti a objektivitě poradce. Nevlastní nás žádná banka ani pojišťovna a máme rovné provize u jednotlivých produktů, čímž je zaručeno, že se snažíme vždy najít ten nejvhodnější pro klienta a nikoliv nejvýhodnější pro nás.

Proč byste doporučil využít spolupráci právě s vaším Partners marketem?

Jak už jsem naznačil, věříme v celoživotní partnerství s klienty a otevřený vztah založený na důvěře. V centru našeho zájmu je klient a jeho potřeby, cíle a sny, na jejichž základě připravujeme komplexní plán jeho rodinných a osobních financí a dále jej upravujeme v závislosti na jeho aktuální životní situaci. V Partners marketu klienty navíc uvítáme v příjemném prostředí u šálku dobré kávy a jsme pro ně po dohodě k dispozici i ve večerních hodinách a o víkendu.

Jste schopen říci kolik klientů už využilo služeb vašeho Partners marketu? Vrací se k vám tito klienti?

Služeb našeho Partners marketu využilo za dobu našeho fungování už více než tisíc klientů a s mnoha z nich fungujeme na přátelské bázi a pravidelně se setkáváme nad aktualizací jejich finančního plánu. Dlouhodobé partnerství a servis jsou totiž, jak už jsem zmínil, jedním ze základních pilířů naší filozofie a věříme, že klienti to tak také vnímají.

Co může váš Partners market nabídnout firemní klientele?

Firmám rádi pomůžeme se zaměstnaneckými benefity, ať už se jedná o penzijní produkty, životní spoření nebo investice. Dále zajistíme i pojištění majetku a odpovědnosti firem, firemní úvěry, firemní investice nebo bankovní služby pro firmy.

Už delší dobu se mluví o zvyšování hypotečních sazeb, zatím ale příliš nerostou. Doporučujete klientům s hypotékou počkat nebo si raději pospíšit?

Pokud mají klienti možnost volby, doporučujeme jim si s pořízením hypotéky nebo refinancováním té stávající pospíšit. Sazby hypoték jsou dány výnosy dluhopisů na finančních trzích, které byly na minimálních hodnotách na začátku roku 2017 a od té doby již jen rostou. A právě sazby hypoték tyto výnosy věrně následují. Na počátku roku 2017 spadly ceny hypoték až pod neuvěřitelné 2 %, ale v průběhu roku se již pomalu zvedaly přesně jako výnosy dluhopisů. Od počátku příštího roku pak budeme moci podle ekonomických expertů na hypoteční sazby začínající 2 zapomenout. Zvednou se až nad 3 %.

Jak je na tom váš Partners market po personální stránce? Hledáte podobně jako řada dalších firem v České Třebové nové zaměstnance?

Ano, v současné době hledáme bankovního a hypotečního specialistu. Ideální kandidát by měl být cílevědomý, pracovitý a trpělivý. Měl by umět naslouchat potřebám klientům a mít schopnost přesvědčit. Požadujeme také řidičský průkaz skupiny B a běžnou uživatelskou znalost práce na PC. Vše ostatní rádi vysvětlíme a naučíme. Nový kolega či kolegyně u nás může na oplátku čekat příjemné, moderní a skoro až rodinné zázemí naší pobočky, čas a podporu zkušenějších kolegů při zapracování, rozmanitou práci, propracovaný systém vzdělávání na celofiremní i pobočkové úrovni a v neposlední řadě mzdové ohodnocení s jistotou fixní i motivační bonusové složky.