Salon Monika Novotná

ve finále prestižní kadeřnické soutěže

CREATIVE IMAGE TEAM 2018

Salon Monika Novotná se účastní  špičkových soutěží ve vizážistice poprvé. Nyní se může pochlubit dalším úspěchem  na prestižní soutěži Creative Image Team 2018, pořádané v rámci České a Slovenské republiky, kde českotřebovský tým postoupil do finále.

Jaké je složené soutěžního týmu:  kadeřnice Monika Novotná, vizážistka Kateřina Dudlová a modelka Lucie Vondrová (všichni z České Třebové). Finále bude 16.března v Praze. Vítězné semifinálové foto nafotil Radek Mrštný. Fotky finalistů rovněž vyjdou v březnu v časopise Linda.

 

Finálové téma: LOST IN WAVES

Jemné a romantické pěnění hravých vlnek i silný a dramatický příboj mocného vlnobití. Přesně takové může být kreativní zpracování tématu Lost in waves. Potopte se do divokých vln kreativity a vyčarujte vlasovou dominantu celého looku. Nechte se inspirovat stylem Hollywoodu, divokého etnického afra nebo například zajděte až k hranici nespoutaného punku.

Dynamický účes pak doplňte líčením na vlně fantazie v moderních, současných a rafinovaných tónech, které celek ideálně podtrhnou. Zaměřte se na výrazné akcenty rtů nebo očí a nechte je vyznít v harmonii s vlnami či vlnkami v celkovém zpracování.

POROTA

Pavel Bauer (vizážista)
Romana Topinková (kadeřnice)
Honza Špilar (kadeřník)
Magdalena Soušková (vizážistka)
Yveta Mazánková (šéfredaktorka časopisu Linda)

FINALISTÉ CREATIVE IMAGE TEAM 2018

Finále soutěže proběhne v pátek 16. března 2018 na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2018 JARO
v pražských Letňanech na výstavišti
PVA EXPO PRAHA.

Přehled startovních čísel v soutěži:
 

1 2 3 4 5 6 7 8
TÝM 1: Jitka Svobodová a Michaela Wostlová TÝM 2: Veronika Popovičová a Aneta Klosková TÝM 3: Monika Novotná a Kateřina Dudlová TÝM 4: Martin Králiček a Renáta Garnacová TÝM 5: Eva Komínková a Nikola Gorská TÝM 6: Markéta Chválková a Klára Slívová TÝM 7: Marta Turčanová a Maria Flochová TÝM 8: Michaela Hanová a Hana Moslerová
Jitka
Svobodová
a
Michaela
Wostlová
Veronika
Popovičová
a
Aneta
Klosková
Monika
Novotná
a
Kateřina
Dudlová
Martin
Králiček
a
Renáta
Garnacová
Eva
Komínková
a
Nikola
Gorská
Markéta
Chválková
a
Klára
Slívová
Marta
Turčanová
a
Maria
Flochová
Michaela
Hanová
a
Hana
Moslerová