Jarní dávka pomoci                               

Za jeden provaz, z.s. v letošním roce slaví 10. výročí činnosti, a to opravdu ve velkém. Budeme samozřejmě slavit tím, že budeme pomáhat. Pojďte se k nám přidat! Co nás v jarních měsících čeká?
V březnu se vydáme do Domova pro seniory v Bezděkově. Pro klienty připravujeme Odpoledne pro radost, budeme společně zpívat za doprovodu akordeonu. Ráda bych podotkla, že se tam vypravíme dvakrát. Ve středu 21.3. vystoupíme v kapli Domova pro seniory, následující den ve čtvrtek 22.3. přijdeme opět, ale tentokrát navštívíme seniory, kteří nemohou přijít mezi nás do kaple.
Závěrem dubna budeme pálit čarodějnice. V úterý 24.4. v Nízkoprahovém centru Naděje v Borku si pro děti z vyloučené lokality připravujeme sportovní program, který zakončíme u společného ohně.
Na sklonku května, konkrétně 29.5. se opět vydáme do Týdenního stacionáře, kde oslavíme Den dětí. Dále proběhne předání druhé poloviny výtěžku z 9. Podzimního benefičního plesu Za jeden provaz.
Zaujal vás náš program? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vás na našich akcích uvidíme.
Aktuální informace a kontakty naleznete na webu www.zajedenprovaz.cz nebo na FB stránkách Za jeden provaz, pomocí kterých nás také můžete kontaktovat.
Těšíme se na vás!
Anna Borková, Za jeden provaz, z.s.