VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

3. - 11. 3. 2018.
 

4. 3. 2018 VOLEJBAL JUNIOREK, DUKLA LIBEREC.


TJ VK DUKLA LIBEREC – TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ    3:0  25:15, 25:12, 25:20,  čas 59 min.
TJ VK DUKLA LIBEREC – TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ    3:0  25:23, 25:17, 25:11,  čas 73 min.
V  neděli 4. 3. 2018 odjelo družstvo juniorek na Duklu Liberec k 3. a 4. kolu ligové nástavby. Bohužel  se nám moc nedařilo. V domácím prostředí soupeři porážku oplatíme. 
Pod vedením R. Hanzelky reprezentovaly: Šplíchalová, Štefanová, Klimková, Bělková, Hladílková, Foldynová a Voleská.
 

3. 3. 2018 VOLEJBAL JUNIORŮ 

SOKOL Č. TŘEBOVÁ-Č. TŘEBOVÁ II.


Dne 3 3. 2018 odehráli junioři další kolo 1. ligy s družstvem Sokola Č. Třebová II na jeho palubovce. V domácím prostředí v podzimní části jsme tomuto kvalitnímu soupeři sebrali set, díky vlastní bojovnosti. Tentokrát jsme na set nedosáhli. Soupeř minimálně kazil a tak naše družstvo muselo body uhrávat po vlastních úspěšných útocích a obraně útoku soupeře, což se mu někdy dařilo lépe, někdy hůře. Naše družstvo oproti soupeři více kazilo, a tak soupeř zaslouženě vyhrál. 
Sokol Č. Třebová reprezentovali Kadlec, Bělka, Koudelný, Kostka, Lukáš, Jireček, Skřivánek V.,  Šplíchal  a Skřivánek L..
92
03.03. 10:00
Česká Třebová II
-
Česká Třebová
 
3:0 (12,12,6)
96
03.03. 14:00
Česká Třebová II
-
Česká Třebová
 
3:0 (14,14,15)

3. 3. 2018 VOLEJBAL MLADŠÍ ŽÁCI-FINÁLE KP PCE KRAJE


V neděli na mladší žáky čekalo poslední kolo šestkového volejbalu v této sezóně. Pořadatelem se stal náš oddíl, a to pro skupinu A a B.
 
Naše družstvo hrálo v B skupině a čekaly nás tři zápasy. V prvním jsme se utkali se soupeřem z Litomyšle. Zápas prohráváme až v tiebreaku, poprvé v sezóně tak bereme tomuto soupeři set.
 
Následuje zápas s Letohradem. I tento zápas končí tie-breakem, šťastnější jsme tentokrát my, vyhráváme 2:1.
Nakonec se utkáváme s Poličkou a jasně vyhráváme 2:0.
 
Za předvedenou hru je třeba kluky pochválit, herně i výsledkově to byl nejpovedenější turnaj v sezóně.
 
Po skončení turnaje proběhlo předávání medailí. Na prvním místě skončilo družstvo Lanškrouna, na druhém Vysoké Mýto a bronz bral Rychnov nad Kněžnou.
 
Tímto turnajem se s kategorií mladších žáků loučili kluci nar. 2005, kteří příští rok budou hrát o kategorii výš.
 
Hráli: Andrle, Kalousek, Kráčmer, Očenáš, Sixta, Svojanovský, Štech   R. Benešová
 

3. 3. 2018 VOLEJBAL MLADŠÍCH ŽÁKYŇ PCE KRAJE


3. 3. 2018 jsme v tělocvičně VDA u Billy pořádaly další kolo mladších žákyň. Holky v minulém kole vybojovaly postup do A skupiny a náš cíl byl proto jediný. V této skupině se udržet.
K prvnímu zápasu nastupujeme proti Chocni. Víme, že pokud nechceme spadnout, musíme soupeře porazit. První set na soupeře vlétáme a holkám se daří.  Ve druhém už je boj o každý míč. Vedeme 2:0, ale pak …zbytečně kazíme, soupeřkám body píšeme samy. Set prohráváme. Do 4. setu nevstupujeme dobře, prohráváme, ale pak postupně připisujeme body a soupeřkám pomalu utíkáme. Výhra 3:1 a veliká radost holek.
V druhém zápase nastupuje Choceň proti Poličce. Zápas se rozhoduje až v tiebreaku se šťastnějším koncem pro Poličku.
Poslední zápas nás čekal proti Poličce. Soupeře, kterému jsme letos nevzaly ještě ani set. Tak proč ne dnes? S odstupem můžu napsat, že zápas byl zkouškou i pro trenérky J První set těsně vyhráváme, druhý získaly soupeřky, třetí set je náš, čtvrtý soupeřek. Rozhodne tedy až tiebreak. Vítězství je Poličky. Na holkách je vidět zklamání, ale zaslouží velkou pochvalu. Bojovaly a výborně se zapojila i lavička.
Veliké díky patří zase všem fanouškům, zapisovatelce Havri a rozhodčí Páje J
Fotky ze zápasů: https://bomberky.rajce.idnes.cz/Ceska_Trebova_3._3._2018/
V sobotu 7. 4. 2018 nás čeká poslední kolo, které odehrajeme v hale Skalka. Zatím nevíme, třetí tým, který se k nám přidá, protože zápasy B skupiny se pro nemoc budou dohrávat až v týdnu po jarních prázdninách. 
Hrály: Horáková, Jebousková, Klimešová, Neumannová, Nováková,  Řeháková, Štanglerová, Zahrádková  JR
 

4. 3. 2018 VOLEJBAL STARŠÍCH ŽÁKYŇ, KP PCE KRAJE


Máme za sebou další 2 kola starších žákyň. V neděli 25. 2. 2018 oba týmy vyrazily do Svitav. Mladší holky – ČT B odehrály svůj první zápas proti domácím. Sestava ovlivněná nemocí pustila do základní sestavy i holky, které většinou ve starších moc nehrají. První set holky bojovaly, druhý byl odevzdaný. A proti Litomyšli? První set se holky hledaly, druhý makaly. Pochvalu ale zaslouží, protože se poprvé v zápase vyzkoušely vbíhanou náhru.   
ČT A – holky potvrdily svoje výkony v letošní sezóně a v obou zápasech dovolily soupeřkám kolem 10 bodů.  Holky válely na podání, a tak žádné překvapení nepřipustily.
 
Další kolo nás poslalo 4. 3. 2018 do Poličky. Na naše týmy čekala domácí Polička a soupeřky z Chocně. ČT B – v zápase s Poličkou bojovalo především s příjmem podání.  Body jsme většinou získávaly jen díky chybám soupeřek. Zápas s Chocní byl již vyrovnanější. Zápas jsme v tiebreaku prohrály, ale výkon byl neporovnatelný proti zápase s Poličkou.
ČT A – v zápase s Chocní se holkám dařilo. Opět nedaly soupeřkám ani chvilku myslet na vítězství. Zápas s Poličkou byl již vyrovnanější, ale i tento zápas skončil vítězně pro náš tým.
Poslední kolo soutěže hrajeme 25. 3. 2018 na domácím hřišti v tělocvičně u Billy. A náš A tým bude ještě bojovat o zlaté medaile.
Hrály:
ČT A -
Bicanová, Blažková, Broulíková, Dušková, Kráčalová, Pešková, Verešpejová, Vernerová. Trenéři: Martin Blažek, Pavel Verner.
ČT B
Havránková, Horáková, Jebousková, Kadlecová,  Klementová, Klimešová,  Neumannová, Nováková, Řeháková, Štanglerová  
JR
 

10. 3. 2018 VOLEJBAL ŽEN, Č. TŘEBOVÁ - NYMBURK


V sobotu 10. 3. 2018 se třebovské volejbalistky utkaly na domácí palubovce s týmem z Nymburka. Soupeřky nás v prvním zápase překvapily bojovností a dobrou přihrávkou. Hlavně díky tomu získaly první set v poměru 25:21. Na další průběh zápasu už jsme se zkoncentrovaly, přitvrdily na servisu a nepřipustily žádný další prohraný set.
Průběh druhého zápasu byl už zcela v naší režii. Ani tak však nechyběly dlouhé vyčerpávající výměny, kterých jsme si užily dost i v prvním setu. Dvěma výhrami a ziskem šesti bodů jsme si upevnily první místo v tabulce.
Sestava: Divišová Marie, Gottwaldová Lenka, Horáková Iva, Karanská Hana,
Kubová Radka, Mikulecká Barbora, Tomanová Pavlína, Trávníčková Pavla.
Výsledky:   Česká Třebová – Nymburk 3:1 (-21,17,8,21)  Česká Třebová – Nymburk 3:0 (17,18,21)
Za družstvo žen Divišová Marie
 

10. 3. 2018 VOLEJBAL JUNIOREK, TRUTNOV – Č. TŘEBOVÁ


TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV – TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ    3:0  25:23, 25:23, 25:19,  čas 70 min.
TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV – TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ    3:0  25:23, 25:19, 25:21,  čas 69 min.
V  sobotu 10. 3. 2018 odjelo družstvo juniorek do Trutnova, k odehrání  8. a 9. kola ligové nástavby. Oproti zápasu v domácím prostředí, nastoupil soupeř k tomuto zápasu kompletní. Některá děvčata domácího družstva, vypomáhají družstvu  2. ligy žen Červeného Kostelce. Ač zápas byl až do koncovky setu vyrovnaný, většinou právě tato děvčata ze soutěže žen rozhodla koncovky setů. Soupeř lepší, nedělá tolik chyb jako českotřebovská děvčata, která se potom na odstranění těchto chyb, hrozně nadře. Po zásluze Trutnov vyhrává první zápas.    Podobný scénář má i druhý zápas. Soupeř tvrdší a jistější na útoku, to rozhodovalo.
 
Pod vedením R. Hanzelky Sokol Č. Třebová reprezentovala:
Šplíchalová, Štefanová, Klimková, Pešková, Hladílková, Foldynová, Voleská, Voleská, Kȏhlerová.