PETROF gallery                                   

Nově otevřené obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery se nachází přímo v areálu továrny PETROF. Nalezte zde jeden z největších a nejmodernějších pianosalonů ve střední Evropě, hudební kavárnu se samohrajícím klavírem a prostornou víceúčelovou halu se špičkovou akustikou, vybudovanou nejen za účelem k pořádání koncertů, ale i konferencí, společenských či vzdělávacích akcí. Precizně řešená akustika, vynikající světelné podmínky a především neopakovatelné genius loci prostoru, tvoří skvělý základ pro každý program.
HRADEC KRÁLOVÉ JE OPĚT O KOUSEK BLÍŽ KE KULTURNÍM ZÁŽITKŮM
PETROF Gallery připravuje Koncertní řadu Antonína Petrofa 2018
Hradec Králové navštíví Jan Martiník, sólista Státní opery Berlín, a Královéhradecký dětský sbor Jitro

3. 4. 2018 od 19:00
Ivo Kahánek, Jan Martiník, Štěpán Pražák, Viktor Mazáček, Jiří Poslední, Královéhradecký dětský sbor Jitro a hradecké sólistky společně vystoupí v novém prostředí budovy PETROF Gallery. Těšit se můžete na jedinečný koncert, který podpoří perfektní akustika PETROF Hall.
 
Nevšední hudebně-literární zážitek v PETROF Gallery s Hanou Maciuchovou a Ivem Kahánkem

17. 4. 2018 od 19:00
Navštivte hudebně–literární pořad s herečkou Hanou Maciuchovou! Večerem zazní skladby Chopina, Schuberta, Liszta a Smetany, které hraje klavírní virtuos Ivo Kahánek, podle scénáře Vojtěcha Stříteského.
 
Houslová legenda Václav Hudeček a jeho mladí přátelé v PETROF Gallery

29. 5. 2018 od 19:00
V novém kulturním centru PETROF Gallery vystoupí houslový virtuos Václav Hudeček, Jan Mráček, vítěz mezinárodní Kreislerovy houslové soutěže ve Vídni, spolu s komorním souborem Barocco sempre giovane. Zazní skladby od Johanna Sebastiana Bacha, Antonia Vivaldiho, Jiřího Antonína Bendy i díla barokního italského houslisty a skladatele Pietra Antonia Locatelliho.
Více informací naleznete na www.petrofgallery.cz