V Dlouhé Třebové se bude opět sportovat                        

Tělovýchovná jednota Dlouhá Třebová, z.s. připravuje na sobotu 16. června již 2. ročník akce Sportovní den s Tělovýchovnou jednotou Dlouhá Třebová, který je určen pro sportovní nadšence všech věkových kategorií a to od nejmenších dětí až po seniory. Tato akce byla zařazena do projektu České unie sportu „ČUS Sportuj s námi !“

Během dne si každý může vybrat z několika sportovních disciplín. Dopoledne budou probíhat atletické závody ve víceboji nejen pro děti, běh pro úplně nejmladší sportovce,  současně bude možné vyrazit na turistický pochod z Dlouhé Třebové na Andrlův chlum a zpět. V dopoledních hodinách budou také zahájeny současně volejbalový turnaj a nohejbalový turnaj.  V odpoledních hodinách jsou opět plánovány přespolní běhy od dětských kategorií až po hlavní závod pro dospělé z Dlouhé Třebové na Andrlův chlum a zpět v délce 12 km vedený po stejné trase jako turistický pochod. Zakončení celé akce je připravováno na večer, kdy bude probíhat slavnostní vyhlášení výsledků jednotlivých disciplín  doplněné o vystoupení žen, mladších žákyň a oddílu gymnastiky Tělovýchovné jednoty Dlouhá Třebová. Kromě sportu bude pro děti připraven také doprovodný program, např. malování na obličej. Po celý den bude k dispozici také občerstvení i hudba. Akce bude probíhat v areálu Staré hřiště a na novém víceúčelovém hřišti v Dlouhé Třebové.

Stačí si tedy vybrat disciplínu, včas se přihlásit a pak už jen zbývá přidat ještě trošku toho sportovního nadšení a dobrou náladu. A pokud sportovat nechcete nebo nemůžete, přijďte alespoň sportovce povzbudit. Kompletní informace naleznete na webových stránkách akce https://sportujstjdlouhatrebova.webnode.cz/ .