DEKSTONE Streetball Cup - Memoriál Mistra Jana Husa


21. ročník, 14.7.2018
 
Letošní ročník streetballového turnaje v našem městě se vyznačuje několika změnami a novinkami, které organizátoři museli z různých důvodů učinit. Tou největší je změna místa konání. Z důvodu rekonstrukce budovy a areálu gymnázia se celá akce přesouvá na parkoviště u zimního stadionu Na Skalce. Celý prostor bude opět profesionálně připraven tak, jak jste na naší akci zvyklí.
Na základě změny místa jsme pro letošní ročník využili nabídky hlubší spolupráce s Českou basketbalovou federací. Díky tomu je turnaj zařazen do mezinárodní soutěže 3x3 Central Europe Tour, čímž se turnaj opět zkvalitní. Je tak možné, že v České Třebové přivítáme nejenom hráče z celé České republiky, ale i spoustu zahraničních.
Hrát se bude na 6 profesionálních streetballových kurtech s umělým povrchem SportCourt. Kromě streetballového turnaje pro muže a ženy nad 16 let, bude opět připraven bohatý doprovodný program a velký dětský den se spoustou sportovních aktivit! Kdyby pršelo, akce se přesune na zimní stadion.
Patronkou letošního 21. ročníku Dekstone Streetball Cupu je kapitánka basketbalové reprezentace žen Kateřina Elhotová, hráčka několikanásobného mistra ČR USK Praha, vítězka Euroligy, vicemistryně světa a nejlepší basketbalistka roku 2016.
Dorazte se podívat na streetball nejvyšší úrovně, užít si pohodovou atmosféru a vyblbnout se s dětmi na sportovním dětském dni! Letošní ročník bude také letos spojen s velkou charitativní akcí, na které společně pracujeme se spolkem Za jeden provaz a kterou brzy představíme veřejnosti.
Tímto jste na akci srdečně zváni. Více informací budeme postupně přidávat na náš web www.streetballhus.cz nebo nás sledujte na facebooku!
Marek Trejtnar