Za jeden provaz pořádá sbírku pro Verunku                      

Letošní ročník Streetbalcupu bude také letos spojen s velkou charitativní akcí, na které společně pracujeme se spolkem Za jeden provaz.

Rozhodli jsme se uspořádat veřejnou sbírku ZA JEDEN PROVAZ PRO VERUNKU, která bude věnována Verunce Šrámkové z Kozlova. Verunka je 14letá slečna s mentálním handicapem a nutně s maminkou potřebují bezbariérovou koupelnu. Výtěžek sbírky bude použit na její rekonstrukci. Sbírku jsme zahájili dne 25.6.2018, pokladničku pro vás budeme mít připravenou 14. července na zmiňovaném Memoriálu Mistra Jana Husa. Kdo je však už nedočkavý, může jakoukoliv finanční částkou přispět na účet č. 2201450111/2010.

Přes léto se budeme moci setkávat především v městském parku Javorka na akcích Kulturního centra, kde pro vás budeme mít připravenou pokladničku a samozřejmě vám poskytneme veškeré informace, které vás budou zajímat. Sbírku slavnostně ukončíme 6. října na 4. Benefičním notování v Národním domě v České Třebové.

Aktuální informace ke sbírce naleznete na webu www.zajedenprovaz.cz www.streetballhus.cz a na facebookovém profilu Za jeden provaz a Streetballhus. Všem dárcům moc děkujeme a vážíme si vaší podpory!