Dětský den v Týdenním stacionáři


Opět jsme rozdávali radost, tentokrát 29.5.2018 v Týdenním stacionáři na Lhotce, kde jsme si pro klienty připravili oslavu dne dětí. Na programu byla různá stanoviště, např. vyrábění papírových kytiček, poznávání věcí poslepu, skládání obrázků a mnoho dalších. Jako výpomocnou sílu jsme si pozvali studenty gymnázia v České Třebové, kterých dorazilo celkem pět. Za jejich pomoc moc děkujeme.
Po skončení her se všichni přesunuli na zahradu, kde jsme společně vyzkoušeli nový gril a venkovní stůl, které zakoupila organizace Za jeden provaz z výtěžku 9. Podzimního benefičního plesu. Tak proběhlo předání druhé části daru, přesto je set stále nekompletní, chybí ještě zahradní židle, které dorazí později.
Moc děkujeme Řeznictví Sloupnice s.r.o. za sponzorský dar v podobě buřtů, které byly vynikající. Díky také patří paní Žáčkové, která nás přišla podpořit, a panu Preislerovi za technické zázemí.
Akce byla z mého pohledu velmi vydařená a přátelsky naladěná. Nebojte se i vy zúčastnit naší další akce. Širší veřejnost je na každou akci srdečně zvána!
Pavlína Manová, Za jeden provaz 
Fotografie: Pavla Strouhalová