První ročník „Triatlonu JBT“ je úspěšně za námi              

V sobotu 14. 7. 2018 se, za ideálního závodního počasí, vydalo celkem 25 mužů a 8 žen v šesti kategoriích na 256 m plavání, 16 km cyklistiky a 5,8 km běhu. Přesto, že zvlhlé patrony ve startovní pistoly byly proti, závod byl odstartován podle plánu přesně v 10:00:00 hodin. Po plavecké části se celý peloton závodníků přesouval přes Ostrov, Skuhrov, Třebovské stěny a údolím Skuhrovského potoka na fotbalové hřiště do Rybníka, kam dorazil jako první Ondřej Wiedermann, těsně následován Martinem Schwarzbachem.
Po krátké občerstvovačce a přezutí do běžeckých bot, vyrazili závodníci na závěrečnou běžeckou část, která vedla náročným kopcovitým terénem. Absolutně nejrychlejšího času dosáhl Ondřej Wiedermann (67:14:00). V kategorii žen byla nejrychlejší Jana Jiroušková (71:17:00) i přesto, že zabloudila v členitém Srnovském terénu J J J.
Závěrem chceme poděkovat všem závodníkům za skvělé sportovní výkony a hlavně za odvahu absolvovat náš organizačně první ročník triatlonu. V neposlední řadě patří naše velké díky všem pořadatelům, kteří se podíleli na bezproblémovém průběhu závodu, který až na malé šrámy na duši, přežili všichni závodníci bez úhony. Těšíme se na všechny sporťáky a sporťačky, kteří si rádi zablbnou, také v příštím roce při příležitosti konání druhého ročníku triatlonu JBT. Celkové výsledky, fotografie z akce a další příležitosti k odreagování při sportu s JBT naleznete na našich webových stránkách www.jenblbniteam.cz Jen Blbni Team