Skiteam Česká Třebová zve mládež děti do svých řad         

 

Skitream Česká Třebová zahájí třetí sezónu od svého založení účastí na přípravných závodech ve slalomu na suchu a přespolních bězích v lyžařských střediscích kraje Vysočina od září do konce října 2018.
 
Máte rádi zimní sporty? Rádi lyžujete na sjezdovkách?
Patříte mezi lyžařské nadšence? A máte dětí? 
A chcete, aby se Vaše dítě věnovalo nějakému sportu?
Jezdíte s ním lyžovat a dokáže již sjet sjezdovku?
A zvládne již samo jízdu na vleku?
 
Pokud jste na většinu otázek odpověděli  ANO a máte dítě ve věku 5 - 10 let, přijďte mezi nás.
 
Jsme spolek o 43 členech zabývající se sjezdovým závodním lyžováním.
2.6.2018 spolek oslavil 2 roky od svého založení. Řada členů, závodníků a především trenéři mají desítky let získávané zkušenosti z úseku alpského lyžování  SKI KLUBU Česká Třebová, z.s., ze kterého všichni členové tohoto spolku odešli. Lyžujeme, trénujeme, závodíme a v rámci celoroční přípravy se věnujeme i jiným sportům, především z důvodů pohybových dovedností. Sjezdové lyžování patří mezi jedny z nejnáročnějších sportů vzhledem k pohybovým dovednostem v rychle se měnícím prostředí, v němž se lyžař pohybuje. K tréninkům využíváme svah SKI AREÁLU Peklák v České Třebové k nácviku techniky závodní jízdy a vedení oblouků všech, především ale začínajících závodníků.
Pro jízdu v brankách využíváme na základě Smlouvy o spolupráci svahy SKI RESORTU Buková hora ze strany Čenkovic. Při mimosezónní přípravě trénujeme v městském běžeckém areálu Na Horách, využíváme kromě pilinové dráhy a běžeckých okruhů i městem nainstalované posilovací stroje.
 
Co nabízíme? Výbornou partu, spoustu zábavy, pohybu a krásných chvil na horách a později možná i sportovních úspěchů. Je Vaše dítě starší? Nevadí, přijďte s ním na některý z tréninků a společně nalezneme nějaké řešení. Zaujalo Vás to?
Tak přijďte mezi nás i s dětmi na tréninky, které se konají každou středu od 5.9.2018 od 17,15 hod. v areálu Na Horách. Nábor nových dětí končí středou  24.10.2018.
Nebo zavolejte na 722593784, nebo 725581839 a nebo napište na skiteamct@seznam.cz.  Prezentace spolku, další kontakty, podmínky členství na stránkách spolku http://www.skiteamct.cz/.
 
OLDŘICH Dostál