Krasobruslařské soustředění               

Letní horka bruslaři z krasobruslařského klubu vystřídali za příjemné klima zimního stadionu v České Třebové, kde na ně čekalo letní soustředění. Také letos se podařilo zajistit téměř 40 hodin ledu, neméně hodin suché přípravy, která byla zaměřena hlavně na kondičku, posílení celého těla a gymnastiku.
Ve spolupráci s taneční školou Šárky Prossové se děti rovněž zúčastnily hodin moderního tance. Samozřejmě nechyběly hry a soutěže, u kterých se v rámci boje zapomnělo na bolavé a unavené nohy. Závodnice navíc ještě v podvečerních hodinách nacvičovaly choreografii závodních jízd. Byly to velmi náročné dny, ale díky nim jsou místní krasobruslaři na novou sezonu dobře připraveni.
Jako novinku v této sezoně krasobruslařský klub zařadil kurz pro veřejnost pro všechny bez rozdílu věku, který začíná v říjnu a je již plně obsazen. V případě zájmu bude vypsán ještě kurz v novém roce.
Děkujeme všem sponzorům, kteří nás dlouhodobě podporují, a díky nimž jsme stejně jako vloni mohli uspořádat soustředění v takovém rozsahu.  Krasobruslařský klub Česká Třebová