Pozvánka do ekocentra Podorlicko     
Sobota 2. 11. 9 - 16 hodin
Ekocentrum Podorlicko Česká Třebová zve Vás i Vaše rodiny a přátele na - snad zajímavou - akci v sobotu 2.11.2019 od 9 do 16 hodin V tomto dušičkovém čase, kdy právě na sobotu hlásí předpověď poněkud nevlídné počasí, může přijít vhod šálek čaje z bylinek nebo třeba také dýňová polévka s kvasovým chlebem. Pro návštěvníky by mělo být připraveno nejenom výše uvedené občerstvení, ale také pár zajímavých nápadů a námětů k zamyšlení. Těšíme se i na další nápady, které přinesou návštěvníci.  Věříme, že právě dobrých nápadů bude dost a škarohlídové žádní... Je totiž jednoduché říci, že je cokoliv zbytečné a každá snaha marná. Každý, kdo chce žít kvalitní život, by se měl o zdravý životní styl zajímat a také se třeba zamyslet nad současným konzumním životem i možnostmi v předcházení odpadům.
 
Co bude např. k vidění:
    Módní výstava outletu "Nahoď Vohoz" s mottem: "Chcete-li držet krok s módou, nemusíte stále nakupovat nové a další a další..."
    Ochutnávka kvasového chleba ze soukromého Pekařství Stejskalovi
    Krátký a velmi zajímavý dokument "Příběh věcí"
    Možná bude i ta "burza věcí":) atd.
Pro děti jsou přichystány hry, kvízy a malá soutěž.
Přineste klidně na ukázku nebo ochutnávku to, co se Vám podařilo vyrobit, podělte se s ostatními o tom, jak dokážete šetřit přírodu, předcházíte odpadům, jak kompostujete apod.
Těšíme se na Vaši návštěvu, za ZO ČSOP Podorlicko Alena Šplíchalová