Malina Brothers + Kateřina García + hosté vynikající      

Další vystoupení populární kapely v České Třebové téměř zaplnilo velký sál Kulturního centra. Zahrály dvě kapely, nejdříve v první části  českotřebovská hudební skupina Madam Evelyn Evy Šichové. Kapela v současné podobě a se současným názvem vznikla po odchodu kapelníka Ládi Šicha, původní skupina Madam  vznikla již v roce 1994 před neuvěřitelnými 25 lety.

Vystoupení skupiny bylo vynikajícím vstupem k celému koncertnímu večeru v Kulturním centru, který dokonala završila skupiny Malina Brothers, posílené Kateřinou garcía a hostem Robertem Křesťanem, frontmanem kapely Druhá tráva, která se představila  i s jedinečným americkým hostem v českotřebovském Národním domě letos na jaře. Opět velké ovace a přídavky.

Vzhledem k tomu, že jsem navštívil nejdříve závěrečný festivalový varhanní koncert (začínal ve stejný čas), mám zatím jen fotografie až druhé části koncertu. Věřím, že postupně budu mocí přidat ještě další snímky. Ještě poděkování - posluchačům a příznivcům folku za přízeň a návštěvu koncertu, a především (a řekl to také na jevišti za všechny Luboš Malina) Zdeňku Neterdovi za  pozvání a zorganizování této akce, která měla opět u českotřebovského publika vynikající ohlas. (mm)