Charitativní bazárek - hodně vydařený                                

Když se spojí ti správní lidé, mohou se dít zázraky.


A jeden takový se stal v sobotu 26. října, kdy se na bazárku oblečení v České Třebové vybralo celkem 46 482 korun pro děti a maminky z Dětského centra Veská u Pardubic.
S takovouto částkou jsme nepočítali my, ani Dětské centrum. Díky Vám všem jsme předčili naše očekávání. Nesmírně děkujeme všem zúčastněným. Všem, kteří nám darovali oblečení, ramínka, tašky. Všem, kteří nám půjčili stojany a pomohli s odvozem. Všem, kteří pomáhali s organizací akce. Těm, kteří dorazili a přispěli.

Děkujeme skvělé kavárně Caffe Lucerna za to, že nám opět vyšla vstříc a poskytla nám prostory.

Také moc děkujeme holkám z ASIJO za vytvoření jedinečných voucherů na dovolenou u nich na Bali a přispění nám tak 20 000,- z celkové vybrané částky. Já za sebe bych chtěla poděkovat všem mým kamarádkám a rodině za to, že mě podpořili a strávili mnoho hodin svého volného času organizací, za to, že do toho šli celým svým srdcem.
Díky nám všem maminky s dětmi z Dětského centra Veská v červnu pojedou na výlet do Krkonoš. Vzhledem k takto velké vybrané částce možná i na více dní. Bez těchto peněz by si takové aktivity nemohli dovolit. Bude to pro ně nejspíše zážitek na celý život, jelikož na žádném takovém výletě ještě nikdy nebyli. Ještě jednou - děkuji.  Romana Chadimová