Českotřebovský vehikl 2019 se letos konal v sále na Skalce

Českotřebovský vehikl je veřejná výstava a soutěž nejen plastikových modelů pro děti i dospělé. Konala se v sobotu 9. 11. 2019 v sále VOŠ a SŠT Česká Třebová areál Skalka   Pro veřejnost byla akce přístupná od 10 do 15 hodin. 

Modeláři si akci v nových prostorách nemohli vynachválit. Prostory jsou větší,   dokonalejší, je zde jedinečně zajištěná možnost parkování. Klub plastikových modelářů Česká Třebová si opět za další letošní ročník akce zaslouží velkou pochvalu. Je to akce nejen regionální, ale i se zahraniční účastí.  Nakonec na facebooku najdeme např. i pozitivní ohlas modelářů z Nitry a Trenčína:    "....dakujeme za príjemne strávenú sobotu v parádnych priestoroch, za možnosť stretnúť sa a pokecať so super modelármi.....za ocenenie našej práce....takže hadam sa o rok vidíme znova...."
Dříve se akce konala např. v Kulturním centru, potom hodně let v Národním domě. Zde bylo velkým problémem především parkování. V sále na Skalce si účastníci soutěže libovali jednal ve vynikajícím osvětlení sálu, kde je také dostatek prostor a navíc chválili dobrou kuchyni.