Mezinárodní Seminář Reálné Sebeobrany v Ústí nad Orlicí

Ve dnech 5.-6.12.2019 uspořádala východočeská organizace Krav Maga –Kapap Bohemia Czech Republic  mezinárodní seminář reálné sebeobrany. Pozvání do České republiky přijal náš přítel a kolega Master Teacher IKA a elitní bodyguard světových celebrit jako jsou Madonna, Jennifer Lopez, Lady Gaga  a mnoho dalších - samotný Sensei  Redah Madouri z Londýna.
Celé akce se zúčastnilo více jak 70 členů, kteří se učili reakcím na nejčastější možné napadení či obranu proti noži. Semináře se mimo jiné zúčastnili jak děvčata KMKB tak i například naši členi z řad policie, armády a lékaři, se zájmem o sebeobranu.
Krav Maga-Kapap Bohemia, je skupina lidí zabývající se trénováním a propagací izraelských bojových umění a reálné sebeobrany v ČR. Vlastníme oficiální licenci a patříme do sítě světových škol IKA Izrael.
Působíme v České Třebové, Svitavách, Moravské Třebové, Lanškrouně, Ústí nad Orlicí, Žamberku, Olomouci, Prostějově ,Kunčině, Dolní Čermné a v dalších lokalitách. Nabízíme pravidelné tréninky sebeobrany, specializované semináře v ČR  i v zahraničí, soustředění, ženskou sebeobranu, dětskou sebeobranu, profesní sebeobranu, certifikace ESP- teleskopický obušek. Součástí organizace KMKB jsou sportovní kluby Brazilského Jiu-Jitsu a MMA Gym Ústí nad Orlicí, které se umísťují na předních příčkách Evropských turnajů. Trénujeme více jak 400 řádných členů od dětí až po dospělé. Naučte se bránit jednoduchými a osvědčenými technikami.
Kontakt Jan Kubín 724015671  jan.kubin@kravmaga-kapapbohemia.cz. Vice informací na www.kravmaga-kapapbohemia.cz