Ukončení motokrosové sezony             


V pátek 29.11.2019 se v areálu firmy RAZPO spol. s r.o., hlavního sponzora týmu DD Racing z.s., sešli jeho příznivci, přátelé, rodina  a ostatní podporovatelé, aby zhodnotili a slavnostně ukončili letošní náročnou sezonu.
Ta nezačala vůbec dobře. Zranění ramene v tréninku před prvním závodem MMČR v Lokti znamenalo pro jezdce Denise Dvořáka vynechání tohoto podniku. To byl jeden z hlavních důvodů, díky kterému našemu jezdci v celkovém pořadí jen o čtyři body uniklo umístění v TOP 10, ale celková jedenáctá příčka byla z našeho pohledu v tak těžké mezinárodní konkurenci a při technických potížích ve třetím závodě v Dalečíně skvělým výsledkem.
Podstatně lépe si Denis vedl v Krajském poháru - SMS Pardubice, který vyhrál!! Dalším skvělým umístěním bylo celkové deváté místo v MMČR družstev a vítězství mezi družstvy jednotlivých krajů. Denisovými společníky byli M. Votroubek a R. Mňuk.
Jak nám Denis prozradil, ani v příštím roce nebude chybět na startovním roštu republikového a krajského mistrovství, tentokrát však již pojede v královské třídě MX1, tedy na motocyklu o obsahu 450 ccm, který se již na novou sezonu připravuje.. 
Všichni doufáme, že zdravotní i technické problémy si náš jezdec již vybral a nová sezona se vydaří stejně dobře, jako ukončení té letošní.
K výsledkům gratulujeme a těšíme se na příští rok. 
Všem příznivcům motokrosu (a nejen jim) přejeme do Nového roku hodně štěstí, pohody a hlavně pevné zdraví.
V. Peterka