Rozhovor se zpěvačkou Šárkou Rezkovou v Caffé Lucerna


Ve čtvrtek 24. ledna 2019 se v podvečerním čase,  v  Caffé Lucerna naproti gymnáziu,  konala beseda se známou zpěvačkou Šárkou Rezkovou. Šárka žije v Holandsku, ale do vlasti ji pravidelně přivádějí pracovní povinnosti. Jistý vztah  má také k České Třebové. Ve skupině českotřebovské podnikatelky, zabývající se mimo dalších aktivit, také  výživovými programy, Přibližně desítka žen z našeho města přišla, aby si Šárku  poslechla.  Ta jim ráda odpověděla na jejich četné dotazy. Jelikož mám se Šárkou společnou kamarádku Andreu, která se besedy také zúčastnila,  objevil jsem se v milé dámské společnosti též. Poté, co jsem byl Táňou Řehákovou i Šárkou mile přijat, část besedy jsem si poslechl, udělal několik upomínkových fotografií a hlavně Šárku požádal o krátký rozhovor pro Českotřebovský zpravodaj. Ta mi ochotně vyhověla.
V čem spočívá Vaše současná spolupráce se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou?
„Jsem v Agentuře MM, kterou vlastní manžel Heleny Vondráčkové, Martin Michal. V roce 2018 jsem byla hostem na některých koncertech Heleny Vondráčkové,  v rámci jejího turné, které  zakončil vánoční koncert v pražské Lucerně. Objevuji se i na jejich dalších koncertech. Chystá se také nové turné Heleny, během něhož s ní budu opět vystupovat. Spolupráce s Helenou si velice vážím“.
Co nyní chystáte pro své příznivce?
V brzké  době se v Praze, v divadle Hybernia, uskuteční 23. března můj koncert, pořádaný k mému životnímu jubileu. Na něm se zatím stále pracuje. Bude to velká akce. Poblahopřát mi přijde řada kamarádů – např. Naďa Urbánková, Jakub Smolík, Věra Martinová, Karel Kahovec, Franta Nedvěd ml., Karel Peterka a  Milan Drobný. Všichni tito jmenovaní prošli mým profesním životem a máme společnou zálibu – hudbu. Jsem ráda, že přijali mé pozvání. Bude to velký mejdan“.
Jaký je Váš vztah k České Třebové?
K České Třebové mám velký  vztah. Mám zde již asi patnáct let kamarádku, ke které  a k jejímu manželovi jsem již tehdy jezdila se svými dvěma syny. Ten třetí, Dominik,  ještě nebyl na světě. Od roku 2018 jsem také navázala spolupráci ohledně hubnutí s Táňou Řehákovou, s níž se znám také delší dobu. Táně budu křtít její novou knihu – kuchařku „S díky paní Dobromile“ – na letošních gastroslavnostech v Litomyšli, které se uskuteční 18. května. Také tam zazpívám. V České Třebové se mi velice líbil váš park Javorka, s hastrmanem. Byla jsem tam se svými syny. Moc se mi ve Třebové líbí“.
Děkuji za rozhovor.  Ptal se a fotografoval Martin Šebela
24.1.2019