Od března 2019 v novém ...                                                  
Vážení zákazníci a návštěvníci,
dovolte nám poděkovat za Vaši přízeň, kterou věnujete naší prodejně ŘEZNICTVÍ SLOUPNICE s.r.o. v České Třebové.
Podniková prodejna ZD Sloupnice v ulici Dr. E. Beneše 1446 projde během února celkovou rekonstrukcí. „Předem se omlouváme všem našim zákazníkům za přerušení prodeje. Děje se tak pouze na nejkratší možnou dobu. Věříme, že se nový interiér prodejny bude všem líbit,“ říká Jaroslav Vaňous, předseda ZD Sloupnice.
„Z důvodu této modernizace bude potřeba přerušit prodej na dobu přibližně 2 týdnů. Poslední otevírací den bude ve čtvrtek 14. února do 17:00 hod. Plný provoz a prodej bude znovu zahájen v pondělí 4. března od 8:00 hod. Vaše požadavky, objednávky a nákupy pro Vás plně zabezpečíme v našich nejbližších prodejnách v Ústí nad Orlicí, Na Štěpnici 407, ve Sloupnici, Dolní Sloupnice 218 a v Litomyšli, Smetanovo náměstí 34.
Děkujeme za Vaše pochopení, a těšíme se opět na viděnou v novém prostředí naší prodejny na ulici Eduarda Beneše 1446 v České Třebové.
 ----------------------------------------
ŘEZNICTVÍ SLOUPNICE s.r.o. ve svých prodejnách prodává výhradně maso přímo z místních chovů. Naprostá většina masa pochází přímo z regionu, ať už se jedná o vepřové nebo hovězí. Stejně tak i všechny produkty jsou vyráběny přímo ve Sloupnici. „Řeznictví disponuje vlastními porážkou a zpracovatelskou výrobou. Kvalitu produktů dokazují zákazníci, kteří se k nám opakovaně vrací,“ dodává Jaroslav Vaňous.