VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 16. 2. - 17. 2. 2019. 


16. 2. 2019, VOLEJBAL JUNIORŮ, Č. TŘEBOVÁ-Č. TŘEBOVÁ II, 1. LIGA.     

Dne 16. 2. 2019 pokračovala 1.liga juniorů. V domácím prostředí jsme hostili družstvo Č. Třebové II. Zápas měl hojnou a bouřlivou diváckou účast. První zápas naše družstvo odehrálo v sestavě Bělka, Skřivánek L., Skřivánek V, Kadlec, Lukáš, Červinka. A byl k vidění kvalitní bojovný výkon z obou stran. Soupeř se první set rozkoukával, takže v prvním setu zvítězilo naše družstvo, v druhém naopak hosté zvítězili a zápas se lámal ve 3.setu, kdy kluci nedokázali za stavu 24:22 3 x uhrát bod a soupeř dokázal odvrátit několik setbolů a ve 4.setu už si vítězství v zápase nenechal vzít. Za předvedený výkon zaslouží oba soupeři pochvalu a kdo tento zápas shlédl, nelitoval. Do druhého zápasu jsme obměnili sestavu, tak aby dostali příležitost všichni hráči, ale družstvu se už tolik nedařilo jako v prvním zápasu a tak se postupně na hřiště vraceli hráči, kteří odehráli první zápas, ale už nebyla z naší strany taková bojovnost jako v prvním zápase a tak soupeř bral spravedlivě obě výhry.
Hráli: Kadlec, Koudelný, Pejchal, Červinka, Hruška, Skřivánek V., Skřivánek L., Lukáš, Bělka, Jireček a Kostka.
Č. Třebová-Č. Třebová II 1:3, 0:3.  Zapsal Michal Kadlec

16. 2. 2019 VOLEJBAL ST. ŽÁKYŇ, KARVINÁ, ČP ČR.

V sobotu nás čekalo další kolo Českého poháru starších žákyň v Karviné. V minulém kole se holkám nedařilo a sestoupili do nižší skupiny. V sobotu jsme se proto postavily proti Karviné, Mikulově Praha, Opavě a Litomyšli. Turnaj byl ovlivněn neúčastí dalších 2 týmů.  Ze 4 zápasů jsme si připsaly krásné výhry bez ztráty setu.  Na hřišti se vystřídaly všechny hráčky. Holkám moc gratulujeme k výkonu. Nejlepší hráčkou turnaje byla naše kapitánka Lucka Neumannová.  Luci, super J
Poslední kolo nás čeká 30. – 31. 3. 2019.
Hrály: kapitánka Neumanová L., Havránková Z., Horáková S., Jebousková P., Klementová M., Nováková T., Plocová, Růžičková D., Štanglerová M., Zahrádková Š. JR

16. 2. 2019 VOLEJBAL ML. ŽÁKYŇ - A,

TURNAJ Č. TŘEBOVÁ.

V sobotu 16. 2. 2019 jsme pořádali další turnaj pro žákyňky v tělocvičně Na Skále v České Třebové. Za náš oddíl nastoupily 2 týmy – ČT A, ČT B. Dalšími týmy byly Slavia Hradec Králové, Žichlínek a Lanškroun. A jak se týmu ČT A dařilo?
ČT A zahájila turnaj s nakonec vítězným Žichlínkem, naše holky se nedokázaly dostat do tempa a prohrály 0:2. Následoval zápas s Hradcem Králové, kde byla hra vyrovnaná a hrálo se o každý balón, ve vyrovnaných setech nakonec ČT lépe zvládla koncovky a zvítězila 2:0.  Třetí zápas bylo derby s ČT B, nasadili jsme hráčky, které nemají odehráno tolik zápasů. Holky z Béčka hrály dobře v poli, dokázaly udržet balón nahoře a bylo na nich vidět jak moc chtějí proti starším holkám uspět. Naše hráčky měly převahu na síti, vydřely první set, ale v druhém setu nakonec díky nakupeným laciným chybám prohrály a zápas skončil 1:1.  V posledním zápase proti Lanškrounu se holky oklepaly a obraz hry byl výrazně lepší. Přesto však podlehly v prvním setu 18:25 a navzdory vypracovanému náskoku 24:15 v setu druhém bohužel nezvládly koncovku a zápas skončil 0:2. Nakonec tedy získaly v turnaji celkově třetí místo.  Děkuji všem za pomoc s organizací turnaje.
Celkové pořadí: 1. Žichlínek, 2. Lanškroun, 3. ČT A, 4. Slavia Hradec Králové, 5. ČT B    MK, JV

16. 2. 2019 VOLEJBAL MLADŠÍCH ŽÁKYŇ-B, TURNAJ V ČESKÉ TŘEBOVÉ.

Náš oddíl dne 16.2.2019 již potřetí zorganizoval přípravný turnaj pro mladší žákyně – Turnaj hvězdiček. Tentokrát se zúčastnilo pět družstev – dvě domácí družstva ČT A, ČT B, dále Lanškroun, Žichlínek a Hradec Králové. Mladší žákyně B si poprvé při hře měly vyzkoušet nově naučené přebíhání. Očekávaný chaos na hřišti se ale naštěstí nekonal, vše až na malá zaváhání šlapalo hned od začátku. První dva zápasy s Lanškrounem a Žichlínkem byly z naší strany nejpovedenější, i když jsme je 0:2 prohrály. V druhém zápase se bohužel zranila naše kapitánka Barča Šindelářová. Ve třetím a čtvrtém zápase se už na naší straně objevilo více zbytečných chyb, přesto jsme soupeřkám (H.Králové, ČT A) vždy dokázaly vzít po jednom setu. Nakonec končíme rozdílem pěti míčů na pátém místě, což s ohledem na náš velmi mladý tým složený z prvoročních mladších žákyň a hráček z přípravky není zas tak podstatné. Celkově si zaslouží pochvalu všechny hráčky. Velmi povedenou premiéru na postu nahrávačky si odbyla Eliška Polášková.
Za ČT B hrály: M.Drymlová, D.Dvořáková, K.Hondlová, A.Kaplanová, H.Kovářová, B.Očenášová, E.Polášková, N.Řehořová, B.Šindelářová, T.Zemanová
Celkové pořadí turnaje: 1.Žichlínek, 2.Lanškroun, 3. Česká Třebová A, 4. Hradec Králové, 5. Česká Třebová B
Tr. H.Dvořáková, R.Benešová

17. 2. 2019 VOLEJBAL V PŘEHAZOVANÉ DÍVEK.

V neděli jsme odehráli další kolo KP v přehazované. Skupina B se hrála ve Svitavách a Česká Třebová A skončila na 7. místě. Z deseti zápasů čtyřikrát vyhráváme a šestkrát prohráváme  a i pro příští kolo zůstáváme ve skupině „B“.  Skupinu C pořádal náš oddíl v hale Na Skále a Česká Třebová B skončila na 9. místě. Z devíti zápasů se podařilo 1 vyhrát a 2krát uhrát remízu. Na děvčatech je vidět jisté zlepšení.
Česká Třebová A: Cetkovská, Dobroucká, Šmídová, Štechová
Česká Třebová B: Honišová, Jiroušková, Korytová, Pražáková, Řeháková, Řehořová
AF a JK