Oslavy 110. výročí založení Gymnázia v České Třebové

Vážení absolventi a přátelé Gymnázia v České Třebové!
V letošním roce si připomeneme 110. výročí založení našeho gymnázia. Oslavy, na jejichž přípravě se podílí vedení školy a další pracovníci gymnázia, jsou naplánovány na červen 2019 a vyvrcholí v sobotu 15. června. Veškeré informace o připravovaných akcích najdete  na webové stránce školy wwww.gymnct.cz/ O škole – 110. výročí školy.
Svou účast v průvodu absolventů a zájem o Almanach potvrďte, prosím, prostřednictvím el. formuláře na www.gymnct.cz. Pokud nemáte přístup k internetu, lze potvrdit svoji účast na oslavách telefonicky (465 519 500) či osobně na sekretariátu školy.
Uzávěrku přihlášek předpokládáme k 30. 4. 2019.
Rezervaci míst v restauracích škola absolventům nezajišťuje, každá třída si takováto setkání organizuje sama.
Rezervaci míst v sále Vyšší odborné školy a Střední školy technické Na Skalce lze zajistit pouze prostřednictvím sekretariátu Gymnázia. Kapacita sálu, který je školským zařízením, nikoli komerčním prostorem, je omezena. Žádáme laskavě, aby za každou třídu vystupoval pouze jeden zprostředkovatel („důvěrník“). Uzávěrka rezervací míst v tomto sále je 30. 4. 2019.
Upozorňujeme, že pro tento sál nebude možno zajistit teplé večeře. V nabídce je občerstvení (chlebíčky, zákusky, káva apod.) a nápoje (pouze ve skle či plechovkách).
                                                                                              Petr Poldauf, předseda Spolku gymnázia