Otevřena nová prodejna jízdních kol a elektrokol              
Rádi bychom vás pozvali do nově otevřené prodejny jízdních kol a elektrokol v České Třebové. Prodejnu BIKESTOCK najdete na adrese Dr. E. Beneše 1446, otevřena je každý všední den od 14:00 do 18:00 a také v sobotu dopoledne od 9:00 do 12:00. Provoz byl oficiálně zahájen dne 1. 3. 2019 za účasti místních fanoušků cyklistiky, zástupců dodavatele i široké veřejnosti. Ve zcela novém a moderně zařízeném interiéru naleznete velký výběr doplňků, příslušenství a především celý sortiment kvalitních kol a elektrokol značky Rock Machine.  Rock Machine je tradiční český výrobce, který v letošním roce oslavil výročí 25 let od svého vzniku. Zakládá si na vlastním vývoji a důkladném testování, nabízí širokou škálu jízdních kol a stále více populárních elektrokol.
Hlavním cílem majitelů prodejny, nadšených cyklistů, je vyjít zákazníkovi vstříc při plnění jeho individuálních přání a nabídnout kromě kvalitních produktů také nadstandardní služby. Pokud si zákazník nevybere ze zboží vystaveného v prodejně, může přímo na místě nebo z domova navštívit internetové stránky a online obchod www.bikestock.cz s kompletním sortimentem, a objednat daný výrobek k osobnímu vyzvednutí v nejbližším možném termínu, zpravidla hned následující den. Mezi základní služby patří samozřejmě servis kol všech značek. Prodejna disponuje kvalitním servisním zázemím včetně diagnostiky pro elektrokola se systémy Shimano STePS a Sport Drive.
Nová prodejna dále poskytuje možnost zapůjčení testovacích modelů elektrokol, využití dobíjecí stanice, u zakoupeného kola první garanční servis zcela zdarma, individuální nastavení posedu (BIKEFIT), parkovací stání přímo u prodejny a další služby. Přijďte vyzkoušet profesionální servis a poradenství, vždy jednáte přímo s majiteli, kteří jsou každodenně k dispozici na prodejně a snaží se zcela vyhovět potřebám a přáním každého zákazníka.