Další úspěchy sportovního tanečního klubu v soutěžích
Regionální kola soutěží CDM a TSR 2019

30. března v Chrudimi a 13.dubna v Hradci Králové proběhla regionální kola největších tanečních soutěží v ČR - tedy Czech Dance Masters a Taneční skupina roku 2019. Obě soutěže jsou respektované, podporované nejen MŠMT, ale i kraji a městy v nichž se odehrávají. Na kolech regionu východní Čechy se odehrává souboj reprezentantů hned dvou krajů, a to Pardubického a  Královéhradeckého.  Taneční škola, která je již pevně usazena v žebříčku obou soutěží získala pro všechny své choreografie nominaci na Mistrovství Čech v Praze a Chomutově.
V Chrudimi reprezentovalo Českou Třebovou 11 choreografií a přivezli jsme 4 zlaté, 3 stříbrné a 2 bronzové medaile. V Hradci jsme předvedli 16 soutěžních formací a nasbírali 7 zlatých, 4 stříbrné a 2 bronzové medaile.
Příjemným překvapením byl také postup formace Gold Crew do nejvyšší výkonnostní třídy, proto bude naše město jako jediný discodance tým z celého Pardubického a Královéhradeckého kraje reprezentovat na MČ v soutěži nejvyšší - tedy extralize.
V průběžném komplexním výkonnostním hodnocení 218 tanečních organizací z celé ČR je Taneční škola (Sportovní taneční klub Česká Třebová, z.s.), po ukončení všech regionálních kol, na krásném 5. místě.
Videa Chrudim: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvjQS7V1aZcV5Ku2aTY62nhn5ACfKxHNV
Videa Hradec:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLvjQS7V1aZcX3y0lih65n4EhKcVXXQz84