Hledáme pomocnou ruku pro šťastný konec projektu

Za jeden provaz pro Verunku. Pomůžete nám?


Málokdo si v loňském roce mohl nevšimnout veřejné sbírky Za jeden provaz pro Verunku, která vynesla neuvěřitelných 72 635 Kč na rekonstrukci koupelny pro handicapovanou slečnu z Kozlova. Díky štědrým dárcům jsme se přesvědčili, že lidem záleží na osudu druhých.
V současné chvíli je příprava na rekonstrukci v plném proudu. Byl vypracován projekt a vizualizace nové koupelny, která odpovídá požadavkům Verunky a její maminky. Bohužel rekonstrukce koupelny je velmi nákladná a potřebné finance nám stále chybí. Odhadované náklady se pohybují okolo 210 000 Kč.
A právě proto se obracíme s prosbou na vás. K tomu, abychom Verunce mohli usnadnit její každodenní život v podobě nové koupelny, nám v současné chvíli chybí 137 365 Kč. Z toho důvodu hledáme dárce - jednotlivce i firmy, které nám pomohou finančně tento projekt dovést ke šťastnému konci. Najdeme je mezi vámi?
My pevně věříme, že ano, a doufáme, že na podzim bude mít Verunka se svou maminkou novou koupelnu, kterou potřebují. Děkujeme všem, kteří se již do sbírky zapojili nebo o další podpoře uvažují. Moc si všech dárců vážíme.
V případě zájmu o pomoc nebo tipů, kam se s žádostí o finanční příspěvek obrátit, nás kontaktujte na e-mailovou adresu info@zajedenprovaz.cz. Více informací o Za jeden provaz pro Verunku najdete na našich webových stránkách www.zajedenprovaz.cz.
S potěšením však již nyní můžeme konstatovat, že se podařilo rodinu Šrámkových podpořit nádhernou částkou 20 000 Kč díky štědrosti paní starostky Magdalény Peterkové a hokejového klubu Kohouti. Částka, která nám nyní schází, se pomalu, ale jistě tenčí – 117 365 Kč přeci již není tak mnoho.
Velké díky za Za jeden provaz i rodinu Šrámkových!
Magda Frišová, Za jeden provaz, z. s.