Autogramiáda Taťány Řehákové: S díky paní Dobromile

V pondělí 13. 5. bylo celé odpoledne českotřebovské knihkupectví KOSMAS zcela přeplněné. Důvod: autogramiáda. Hostitelkou byla Taťána Řeháková, kniha "S díky paní Dobromile" byla o zdravém jídle a na samotné autogramiádě to bylo samozřejmě dobře znát. Všude, kde nebyly knížky, bylo něco k snědku. A nebylo to obyčejné jídlo, jeho receptura byla zajímavá, pro obyčejné  nepříliš znalé dokonce pozoruhodná. Výběr byl veliký, hostitelé vstřícní, ochotní, pořád se něco nabízelo. A nalévalo i z džbánku, samozřejmě. Však se také křtila knížka o zdravém jídle. Všude kolem spousta zajímavých lidí, a také hrála muzika a to vlastně po celé odpoledne a muzikanti se zde i střídali.  Na rodinný quartet Janíčkovců přišla řada až kolem 18. hodiny....  To je druhá záliba Táni: muzika.

Autogramiádu slíbila navštívit i starostka města Magdaléna Peterková, ale pracovní povinnosti ji odvelely do krajského města. A tak poslala Táně  nejen kytici krásných květů, ale také omluvný dopis s přáním, aby kniha, která přichází do života, byla úspěšná. 

Skutečný křest této publikace se uskuteční v sobotu 18. května v Litomyšli na Slavnostech M. D. Rettigové a kmotrou knížky bude zpěvačka Šárka Rezková - Brabcová. 

Šárku Rezkovou přivítáme společně s Táňou Řehákovou společně také ještě v České Třebové odpoledne 19. června na Týdnu sportu, i zde bude další autogramiáda této publikace. Také bude dobré jídlo a muzika....