Úspěchy  mladých judistů v Polabské lize                            
Družstvo mláďat bronzové

První květnovou sobotu se českotřebovská mláďata vydala na 2. kolo Krajské ligy mláďat v judu do Pardubic.
V první části soutěže, kde děti předváděli naučené judistické techniky, dokázali získat cenu nejlepšího technika Tereza Šmídová, Jakub Ježek a Matěj Czajkowski.
V následné soutěži družstev dokázali výše jmenovaní spolu s Jakubem Najmanem a Veronikou Lešingerovou vybojovat bronzové medaile v soutěži družstev.
 
Třetí kolo nás čeká 21. 9. 2019 v České Třebové v novém doju Na Skále a věříme, že dokážeme zhodnotit výhodu domácího prostředí.
Judisté vezou z Čáslavi zlato
a 3 stříbra

Českotřebovští judisté se netradičně v neděli vydali na 3. kolo Polabské ligy do Čáslavi, kde změřili síly v konkurenci dalších 34 klubů a celkových 279 dětí z celé ČR a i v tak silné konkurenci dokázali vybojovat 1 zlatou a 3 stříbrné medaile a obsadili 10. místo v soutěži družstev. V kategorii mláďat vybojoval jedinou stříbrnou medaili Jakub Najman (1/1). Miroslav Hurt a Alex Hanik se bohužel museli sklonit před lepšími soupeři. V mladších žácích získal po výborném výkonu svoji stříbrnou medaili Šimon Baláž (3/2). Lukáš Krása po drobných chybách vypadl a do bojů o medaile tak nezasáhl.
V kategorii starších žáků prohrál až ve finále Alexandr Pataki (4/1) a jedinou zlatou získala pro českotřebovské judo Petra Karastojanová (3/0). Posledním judistou na čáslavském tatami byl Matyáš Zářecký, kterému nestačil vítězný zápas na postup do dalších bojů a zůstal tak v poli poražených. 
Věříme, že v dalších turnajích, které nás do konce jarní části sezóny ještě čekají, dokážou naší judisté získat dost medailí do svých sbírek. JUDU ZDAR
VÝSLEDKY STRUČNĚ:  1. místo – Petra Karastojanová  2. místo – Jakub Najman, Šimon Baláž, Alexandr Pataki