Terestické vysílání Regionální televize
Program regionálnitelevize.cz je nyní šířen prostřednictvím Regionální sítě 7 a Přechodové  sítě 13. Aktuálně tak terestrickým signálem pokrývá téměř celé území ČR a je tak na běžnou   anténu naladitelný i ve Vašem městě či obci. A to jak ve starším standardu DVB-T v rozlišení  720x576i tak i v novém systému DVB-T2 s kódováním H.265/HEVC ve formátu qHD 960x540p.
 Aktuálně je program zařazen také v multiplexu RS8, ve kterém bude vysílání ukončeno k 30. červnu.   Rozšíření pozemního vysílání je velmi progresivní. Doposud měly možnost pozemního příjmu jen krajská města a jejich blízké okolí. Vstupem do multiplexů společnosti Progress Digital (RS7) a společnosti Digital Broadcasting (PS13) se pokrytí rozšiřuje na většinu území všech českých měst a obcí. 
I nadále je program regionalnitelevize.cz zařazen v satelitním vysílání (Skylink), které pokrývá celou Evropu. Dále je šířen prostřednictvím kabelových a IPTV operátorů. Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje   pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských  regionů a zpravodajsky pokrývá díky spolupráci s regionálními a lokálními televizemi ve městech a obcích všechny kraje České republiky. Jako jediná televize s regionálním  obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Měsíčně si ji naladí kolem 400 tis. unikátních diváků. 
Nejbližší vysílač Regionální sítě R7 Svitavy (Hřebeč) 21 kanál, výkon 10 kW.
Nejbližší vysílače Přechodové sítě jsou na Andrlově chlumu (24. kanál 10kW) a na Hřebeči (24 kanál 5kW)

  

Pokrytí regionu vysílačem Andrlův chlum vlevo a Svitavy - Hřebeč (vpravo), oba na 24. kanále s horizontální polarizací