Efektivní hubnutí Studio Táňa            
 

Po vydání knihy S díky paní Dobromile chystáte nějaké další překvapení pro klienty a naše čtenáře ?
Moc se těším na 19.6., kdy na Týdnu sportu vystoupí moje klientka, zpěvačka Šárka Rezková Brabcová, která na Gastronomických slavnostech v Litomyšli knihu pokřtila. Samozřejmě  její koncert je spojen s Českou Třebovou a jejím hubnutím ve Studiu Táňa, tak je to pro mě hodně slavnostní událost. V knihkupectví Kosmas, nebo přímo při koncertě si diváci knihu mohou zakoupit a po koncertě si ji nechat  podepsat, protože Šárka je tak trochu s touto knihou spojená a její oblíbený moučník Borůvková Šárka je spojen i s jejím hudebním hitem BORŮVKOVÁ, který určitě zazpívá. 
Dále na stránkách  www.studiotana.cz čtenáři naleznou i nové recepty, které si pro inspiraciraci mohou zdarma stáhnout. Čtenáři tak mohou hubnout, nebo si jen zpestřit svůj dosavadní jídelníček a receptů opět stále přibývá. 
Na podzimní tiskové konferenci v Praze jste zmínila setkání a hubnutí Mahuleny Bočanové. Její nadšení z receptů mělo prý ještě pokračování je to tak ? 
Ano, Mahulena Bočanová mě již tam vyzvala k natáčení , což se také uskutečnilo. Režisér a herec Tomáš Magnusek zatím natočil sérii pěti dílů, které budou již brzy zveřejněny. 
Režisér Tomáš Magnusek je také vaším klientem ?
Nooo tak teď se tak trochu potutelně usmívám. Ano, Tomášovi jsem tvořila na jaře loňského roku jídelníček, při kterém zhubl 13 kg na běžné stravě, ale Tomáš kromě svojí umělecké práce také postavil Herecký dům a Herecké Muzeum v Babiččině údolí, kam léta jezdím se svými klienty na víkendové pobyty. Zde naleznete i skvělou restauraci a Tomáše můžete často vidět v kuchařském stejnokroji. Trochu se mu tak hubnutí vymklo z rukou, protože jak sám říká ,, jídlo je pro mě prostě tak velká záliba, že si nic odpírat nebudu, když knedlík, tak knedlík" Uvidíme jestli se ještě někdy do mých řad klientů vrátí, zatím spolu natáčíme a chystáme setkání u něj na Viktorce s těmi, kdo hubnout chtějí a jeho kuchař se naučí některé mé recepty, které se budou podávat. To je zatím jen v podzimním plánu, ještě jsme si neurčili termín, ale moc se tam těším. Je to kraj, kam se ráda vracím a teď když je na Viktorce i wellness, tak si i ráda odpočinu. 
Táňa Řeháková 
www.studiotana.cz 
mob. 776793552