LETNÍ  KINEMATOGRAF                
Staré náměstí – klidová zóna - začátky ve 21.00 hodin       
 
Program:
5. 8.  ŽENY V BĚHU (ČR) - Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán. Stačí jen začít. 93 min.
 
 6. 8.  HASTRMAN (ČR) - Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona de Caus (Karel Dobrý), jehož láska k venkovské dívce Katynce (Simona Zmrzlá) naplňuje netušeným štěstím i stravující vášní. Baron se vrací se svým sluhou (Jiří Lábus) z cest po světě, aby obnovil rybníky na svém panství. 100 min.
 
 7. 8.  MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN (USA) -Mamma Mia! Největší letní filmová pohoda se vrací. A s ní i nakažlivě lenošivá nálada pohádkového ostrova Kalokairi, nesmrtelná ABBA a herci, kteří si s chutí zopakovali velkolepý řecký mejdan. 114 min.
 
 8. 8.  LOVEní  (ČR) Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. 106 min.
 
9. 8. ZLATÝ PODRAZ (ČR)Příběh o vášnivé lásce, basketbalu a životě ve stínu politiky. Film začíná v roce 1938. Hlavní linii snímku tvoří osudová láska mladého právníka a sportovce Franty (Filip Březina) k tanečnici Michelle (Patricia Volny), s kterou se seznámí na poválečném Mistrovství Evropy v basketbalu v Ženevě. 106 min.
 
10. 8.  BOHEMIAN RHAPSODY  (VB/USA) - Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. 134 min.  Občerstvení zajištěno.  Vstupné dobrovolné.