Bude se hrát o Pohár Maxe Švabinského                            

Pozvánka na šachový turnaj v Kozlově u České Třebové


V minulosti se v České Třebové každoročně konaly šachové turnaje, které pravidelně přilákaly desítky hráčů z celého regionu. A byla škoda, že v posledních letech místní šachový oddíl žádný turnaj neuspořádal. To se ale letos mění. 
“S potěšením oznamujeme, že 7. září 2019 budeme ve vesničce Kozlov vzdálené 4 kilometry od Třebové pořádat první ročník Turnaje o pohár Maxe Švabinského. Turnaj se bude konat v malebném sále Hospůdky u Sitařů pod záštitou třebovského rodáka a hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a připravena bude spousta zajímavých cen,” říká Lukáš Hurt, ředitel turnaje a dlouholetý člen třebovského šachového oddílu. 
 “První turnaj v Kozlově bude prvním z více počinů, které můžeme od českotřebovského šachového oddílu očekávat. Jsem rád, že zájem o šachy v České Třebové znovu stoupá. V následující sezóně chceme posílit hlavně práci s mládeží,” vysvětluje Ivo Prax, předseda šachového oddílu. V průběhu celého turnaje bude v místním nedávno zrekonstruovaném výčepu k dispozici občerstvení s domácí kuchyní a v ceně startovného 150,- je zahrnut i oběd. 

Těšíme se na vás!  Informace IVOPRAX@GMAIL.COM nebo tel. 608 480 286


Turnaj o pohár Maxe Švabinského v Kozlově - 1. ročník
Sobota 7. září 2019 od 8:30 hodin
sál hospody U Sitařů Kozlov