17. ročník nohejbalového turnaje ve Svinné                        
V sobotu 24. srpna  2019 se na hřištích ve Svinné konal 17. ročník nohejbalového turnaje o pohár obce Svinná. Turnaje se zúčastnilo 11 mužstev včetně hráčů z partnerského města Svit.  Nohejbalisté ze Svitu nám opláceli naši červnovou návštěvu na nohejbalovém turnaji pořádaném tradičně v rámci Dnů města Svitu. Opět vyšlo počasí a vše proběhlo bez komplikací.
Ve dvou skupinách se hrálo systémem každý s každým. Do vyřazovacích bojů postoupila čtyři mužstva z každé skupiny. Čtvrtfinálové a  semifinálové zápasy se vyznačovaly velkou vyrovnaností. Ve finále se pak střetli obhájci trofeje z minulého roku (Stavitelství Trunec) s domácím týmem Svinné, které bylo posíleno o jednoho hráče ze Svitu. Trofej, pohár obce Svinná, nakonec vybojovalo domácí družstvo Svinné, v zápase o třetí místo byli lepší Vobušci než družstvo Čtverec. Po turnaji následovalo přátelské posezení na hřišti.
Konečné pořadí: 1. Svinná, 2. Stavitelství Trunec V. Mýto, Vobušci, 4. Čtverec, 5. - 8. Místo Mifimo, Svit A, Svit B, ORVOS, 9. - 11. Místo Garda UO, Lazaři, Hasr.
Všem děkuji za účast sportovní výkony. Věřím, že ve Svinné strávili příjemnou sobotu.   Milan  Dvořák

A ještě snímek z červnového turnaje ve Svitu


  •