Nabídka kroužků pro děti i dospělé pro rok 2019/2020:     


Klub rosteme spolu s prvky jógy
Pro rodiče a děti od 18 měsíců, každé úterý od 9:00 – 10:00. Čekají vás písničky a říkanky, pohybové hry, tanečky, poznávání nových kamarádů, rozvoj spolupráce, procvičení jemné a hrubé motoriky, smyslů, řeči.
Pololetní kurzovné 1000Kč (16lekcí). V ceně pobyt v herně 8:30-12:00.  Lektorka Kateřina Horská.
 
Klub pro těhotné ženy aneb cvičení s PA
Klub pro těhotné ženy je koncipován jako tělesné cvičení s posilovacími cviky vybraných svalových skupin, s prvky jógy  a na balónech zahrnující i harmonizační techniky (dechová cvičení, vizualizace, meditace vedené slovem či Tibetskými mísami, individuálně kraniosakrální terapie) k uvolnění stresu, strachu a obav pro vytvoření podmínek k nacitění se na miminko, A TIM zajištění optimálních podmínek pro růst a vývoj miminka, ke spravnému držení těla a posílení svalů pánevního dna, k prevenci častých těhotenských potíží, k naleznutím odpovědí  na otázky, a k navázání přátelství s jinými maminkami. Možnost individální konzultace při sepisování porodního plánu.
Každé druhé úterý 17:30, 100,-Kč lekce (105minut), lektorka Bc. Lenka Jasanská
 
Kurz předporodní přípravy s PA jinak
Cílem kurzu je poskytnout nastávajícím maminkám/rodičům validní informace o změnách v organismu těhotné ženy, výživě, hygieně a homeopatii, umožnit nácvik porodních poloh, úlevových poloh a dechových, vizualizačních a manuálních technik pro nefarmakologické tlumení bolesti při porodu, dále vyzkoušeni si různých poloh při kojení, seznámení se s technikami odstříkání mléka a alternativním krmením, a nácvik manipulace s miminkem, jeho nošení a koupání. 
Šest témat, šest dvouhodinových setkání v září až prosinci každé druhé úterý od 17:30. Kurzovné 1000,-/partner 500,-
podrobné informace na seznamovací/informační schůzce 10/9 17:30. Lektorka Bc. Lenka Jasanská
Něco o mně: Jsem porodní asistentka, laktační poradkyně, absolventka kurzu kraniosakrální terapie a matka dvou dětí, která prožila různé situace v těhotenství, při porodu, v šestinedělí i při kojení. Některé z nich mohou nastávající maminky, ve většině případů, vědomou prací se svým tělem a myslí eliminovat. Při své práci respektuji individuální potřeby, nastavení a přístup  nastávající maminky k těhotenství a jejím představám o porodu pro podporu na její cestě mateřstvím.
 
Šikovné ručičky
Každé pondělí v sudém týdnu 15:30 – 17:00. Různé výtvarné techniky, zaměření na individuální projev, možnost volně pracovat se zadáním, s odborným průvodcem k rozvíjení vlastních schopností a mnohdy skrytého nadání.
30 hodin / šk.rok. Cena 1000,-/rok. Lektorka Ivona Habrmanová.
 
Keramika
Každé pondělí v lichém  týdnu 15:30 – 17:00. Děti od 5let, rodiče a děti od 3 let.
30 hodin / šk.rok. Cena 1000,-/rok. Lektorka Kateřina Hondlová.
 
Tribal
Improvizační skupinový tanec ve stylu Tribal Bellydance. Vhodný pro ženy (i muže) bez omezení věku a váhy, kteří rádi tančí. Info pro začátečníky na tayen@post.cz. Lektorka Eva Hüblová.
 
Výuka Angličtiny a Matematiky
Vždy ve čtvrtek, pro všechny věkové kategorie, dle individuálních potřeb. Čas a cena budou upřesněny na informační schůzce dle počtu přihlášených.  30 hodin/šk. rok. Vyučovací hodina 45min. Lektorka Mgr. Olga Sýkorová. Info na osykorka@seznam.cz.
 
Jóga s Kristy pro rodiče a děti 3-6let
Společný čas strávený příjemným cvičením, protažením, uvolněním. Užijte si krásné společné chvíle se svým dítětem, začvičíte si, odpočinete si, vznikne prostor pro nová přátelství a budování vztahu k józe pod vedením zkušené lektorky Kristýny Roller. Sledujte FB: Jóga pro děti s Kristy  Každý čtvrtek 18:00-19:00. Délka lekce 1 hodinu, kurzovné 1000,-Kč/10 cvičebních lekcí v průběhu 12ti týdnů.
 
Úvodní informační lekce:
V týdnu od 9/9 proběhnou ukázkové lekce zdarma, ve standardních časech plánovaných kroužků, klubů a kurzů, kde si s jednotlivými lektory doladíte podrobnosti a budete mít možnost se zeptat na vše, co Vás zajímá. Zjistěte si také u svých zdravotních pojišťoven možnosti příspěvků na aktivity pro sebe a své děti.
Pro další informace můžete volat na tel. č. 724 986 435, 773 601 427, nebo je najdete na našich webových stránkách www.mcrosa-radce.webnode.cz , také piště na rcrosact@seznam.cz
 
Našim záměrem je výpomoc rodičům. U všech kroužků je možné, v případě zájmu, vyzvednout Vaše dítě lektorkou kroužku ze školní družiny ZŠ Ústecká. V rámci poskytování rovných příležitostí všem je možné, na základě předložení potvrzení OSPOD či ÚP, poskytnout slevu i dětem z rodin v sociálně znevýhodněné situaci.
Těšíme se na společný čas plný pohody a nových zážitků a děkujeme Vám za Vaši přízeň.
Vaše Rosa rodinné centrum