SOLITUTTICELLI V JAVORCE       

Po týdenní filmové přestávce se koncerty vrátily do parku Javorka. Ve čtvrtek 15. srpna se  s velkým úspěchem představil brněnský violoncellový kvartet Solitutticelii, který již českotřebovští příznivci letních koncertů znají z minulých let.  Hvězdou koncertu byla rodilá Českotřebovačka Alžběta Poukarová. Fotografoval Martin Šebela

Solitutticelli se představuje:  – violoncellové kvarteto a komorní violoncellový soubor. To jsou violoncellisté působící v Brně, kteří se rozhodli dát dohromady, společně tvořit a objevovat krásu zvuku violoncell.
Chceme hrát zejména pro potěchu duše a pro radost z hudby. Náš repertoár v současnosti zahrnuje nejen díla z klasické hudby, ale také pop, rock, jazz (ragtime) a filmovou tvorbu. Hrajeme na veřejných i soukromých koncertech, firemních akcích, svatbách nebo jen tak pro radost v zahradách i na ulici. Můžeme hrát na plesech, vernisážích, festivalech nebo při jiných slavnostních příležitostech. Dovedeme připravit zajímavý program výchovného koncertu pro žáky a studenty základních a středních škol. (www.solitutticelli.cz)