MMČR - motokros před posledním závodem Jiníně         
Další zastávkou seriálu MMČR v motokrosu se staly 14.7. 2019 Petrovice u Karviné. Ve třídě MX 2, ve které startuje i Českořebovák Denis Dvořák se svým týmem DD Racing z.s., se sešlo celkem 39 borců. Nechyběli ani tradiční soupeři z Itálie, Slovenska a Polska.
Po průměrně odjeté kvalifikaci, kdy Denis skončil na 18. místě, jsme očekávali  zlepšení v samotné první jízdě. Po startu si náš jezdec držel svou pozici, kterou v průběhu závodu o čtyři příčky ještě vylepšil a cíl projel na uspokojivém 14. místě. Před druhou jízdou se nad areálem závodiště přehnala prudká přeháňka, která však na kvalitu tratě neměla velký vliv. 
Po startu se náš jezdec držel na čtrnácté příčce téměř po celou jízdu. Tři kola před cílem se mu však povedlo předjet dva jezdce a závod dokončil na velmi pěkné dvanácté pozici. Po obou jízdách na tom byli bodově stejně čtyři jezdci. Bohužel, horší umístění v první jízdě znamenalo, že Denis obsadil až místo čtrnácté.
Dalším závodem, po třínedělní přestávce, pokračovalo MMČR tento víkend v Kramolíně.
Nevydařenou kvalifikaci a 23. pozici na startovním roštu jsme rozhodně neočekávali. Denis je však bojovník a postupně se v průběhu první jízdy  prokousával až na přijatelnou čtrnáctou příčku. 
Po povedeném startu do druhé jízdy se Denis držel na třinácté pozici a postupně se dostal až do boje o devátou příčku. Tři kola před cílem ho však o nejlepší umístění  v sezoně připravil defekt předního kola. Obrovská smůla!!! Závod sice dokončil na sedmnáctém místě, ale zklamání bylo veliké. Doufáme, že po zranění v začátku sezony a této smolné události si Denis svou porci smůly vybral a v posledním závodu letošního roku již vše půjde podle jeho i našich představ. 
Poslední akcí bude 25. 8. MMČR v Jiníně. Držíme pěsti!   V. Peterka