Dolní část Hýblovy ulice dostala asfaltový základ               
Shrneme události poslední tří dnů. Od pondělí 19/10 do středy dostává Hýblova ulice ve své dolní části po několika měsících zase podobu asfaltové komunikace, i když to ještě není ten definitivní povrch, je to velký pokrok. Dodavatel dělá vše proto, aby stihl termín uzavírky této části komunikace. Potom zbude "jenom" ulice Podbranská, kde to však vypadá na jeden problém za druhým. Jakoby lokalita na křižovatce Podbranská x Chmelnice byla nějaká prokletá. Opět je zde třeba vykopat novou jámu, zase tím jistě vzniklo další zdržení se kterým nikdo nepočítal.  Tentokrát zde opět zasahovali plynaři, doufejme, že už naposledy..
Připomeńme, že původní asfaltový povrch z Hýblovy ulice byl odstraněn 24. července. Nyní po třech měsících dostává povrch nový.

19.10.


20.10. Probíhají poslední úpravy před asfaltováním a vyskytl se nový problém - únik plynu  na křižovatce. Pokolikáté už. Plynaři  firmy LB TECH zde pracovali naplno ještě také ve středu 21.10.


A ještě co je nového na stavbě mostu 21.10. Vše je připraveno k zalití (severního) chodníku betonem. Specialitou jsou zde dvě zabudované patky na budoucí sochařskou výzdobu mostu. Budeme mít tedy v České Třebové něco jako nový "Karlův most"....